Новини Пристрої 26.04.2022 о 12:57 comment views icon

Кошти на тепловізори для військових вдалося зібрати за три дні — дякуємо небайдужим читачам!

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png

ITC.UA

Редакція ITC.ua

На початку квітня хлопці з 29 окремого стрілецького батальйону ЗСУ, які захищають кордон на Сумщині, просили допомогти їм зібрати кошти для закупівлі тепловізорів. І ви допомогли — завдяки небайдужим читачам ITC.ua, які долучилися до збору коштів, необхідну суму вдалося зібрати всього за три дні. «Пішов народний ленд-ліз!» — відзвітував наш хороший знайомий про підсумки кампанії.

Всього за кошти, які пожертвували небайдужі люди з аудиторії Creators Media Group — ITC.ua, MC.today та Highload — закуплені чотири тепловізори. Один з них вже слугує хлопцям з 29-го ОкрСтрілБат на передовій, а решта на підході. Їх закупили у Словаччині та Польщі.

Наші захисники та редакція ITC.ua зі свого боку безмежно вдячні усім, хто долучився до благородної справи.

Кошти на тепловізори для військових вдалося зібрати за три дні — дякуємо небайдужим читачам!
На фото: боєць Уклон опанував унікальну навичку — через об’єктив тепловізора розпізнає думки та стан здоров’я руських окупантів. Фото: Андрій Заїка FB

Ми розуміємо, що допомога зараз потрібна багатьом і не тільки військовим — і тому запустили спеціальний проєкт допомоги волонтерським ініціативам. Якщо вам потрібна допомога, будь ласка, зв’яжіться з нами за цією формою.

Видання ITC.ua допоможе волонтерам збирати кошти для військових і гуманітарних потреб


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: