Новини Софт 07.02.2023 о 11:49 comment views icon

MEGOGO запустився в Польщі — з окремим планом для українців та українським контентом з польським дубляжем від внутрішньої студії

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

MEGOGO анонсував чергову експансію за кордон — найбільший український онлайн-кінотеатр запрацював у Польщі, яка стала 14-м ринком, де компанія надаватиме свої послуги. Частиною цих зусиль стало відкриття офісу у Варшаві та суттєве розширення каталогу польського контенту.

Лінійка передплат MEGOGO у Польщі представлена кількома тарифами, які традиційно відрізняються вартістю та наповненням. Найдоступніша «Стартова» коштує 9,99 злотих на місяць, а найдорожча передплата «Максимальна» — 39,99 злотих. Передплата «Оптимальна» за 29,99 злотих на місяць, зважаючи на ціну, є чимось середнім між базовим та максимальним планами. Окремо від них стоїть план «ТБ і Кіно UA» за 14,99 злотих на місяць — спеціальний пакет для українців в Польщі, який включає 70 популярних українськомовних телеканалів.

Водночас команда MEGOGO Voice, власна студія озвучування медіасервісу, підготувала польськомовні озвучки для українських фільмів та серіалів — вже доступні стрічки «Джек і Лондон», «Любов і блогери», серіал «Брюс» та інші.

«За одинадцять років ми сформували надзвичайно потужну команду! Якість продукту MEGOGO та унікальні компетенції наших спеціалістів, дозволяють продовжувати роботу на високому рівні попри всі виклики часу, а також розвиватися, в тому числі й на міжнародних ринках.

Від початку повномасштабного вторгнення мільйонам українців довелось залишити домівки та знайти прихисток у Польщі. Зацікавленість у нашому сервісі тут настільки висока, що відкриття офісу було лише питанням часу»,

Володимир Боровик,

СЕО та засновник MEGOGO

Польський офіс MEGOGO у Варшаві очолив Артур Пацула, який раніше працював у The Walt Disney Company, Sony Music Poland та Solopan. Щодо каталогу польського контенту, пропозиція сервісу першочергово включає пакети телебачення з інтерактивними функціями, а також бібліотеку фільмів та серіалів, яка буде поповнюватись. За словами Артура Пацули, ТБ-пакети передплат охоплюватимуть усі провідні канали польського ринку, такі як TVN, Polsat, TV Puls, TV4, Stopklatka TV,  Zoom TV.

Ознайомитись з усіма контентними пропозиціями MEGOGO на території Польщі можна на офіційному сайті компанії за посиланням.

English For Tech: Speaking&Listening.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

З початку війни перегляди українських фільмів на MEGOGO зросли вп’ятеро, лідери у 2022 році — «Снайпер. Білий ворон» та «Я працюю на цвинтарі»

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: