Новини Ігри 19.05.2023 о 11:40 comment views icon

Роздача Death Stranding, Мегарозпродаж та програма винагород у Epic Games Store

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Сервіс Epic Games Store підготував одразу кілька приємних сюрпризів для своїх користувачів. Усі вони дозволяють суттєво економити на придбанні ігор.

По-перше, цього тижня безплатно роздають гру Death Stranding, яка свого часу отримала звання «Вибір редакції ITC». Death Stranding – це гра в жанрі action із відкритим світом, створена студією Kojima Productions. Дія гри відбувається в постпостакаліптичному майбутньому на території колишніх США, зруйнованих вторгненням примарних істот з іншого світу. Гравець у ролі постапокаліптичного кур’єра має перетнути континент і зв’язати один з одним ізольовані поселення. Гра пропонує пророблену механіку переміщення по перетнутій місцевості та елементи асинхронної багатокористувацької гри. Безплатна роздача Death Stranding в Epic Games Store триватиме до 25 травня.

Раздача Death Stranding, Мегараспродажа и программа вознаграждений в Epic Games Store

По-друге, в Epic Games Store почався Мегарозпродаж, в рамках якого багато ігор продаються зі знижками. У деяких випадках знижка може досягати 75%. При цьому компанія повернула купон Epic, який дає додаткову 25% знижку на певні ігри. Перший купон можна отримати на наступній сторінці. Його можна застосувати при покупці однієї або кількох ігор на суму від 399 грн з урахуванням будь-яких знижок на розпродажі. За оформлення будь-якої покупки, що відповідає умовам, користувач автоматично отримає ще один купон. Мегарозпродаж в Epic Games Store триватиме до 15 червня. Термін дії невикористаних купонів також спливе 15 червня.

Раздача Death Stranding, Мегараспродажа и программа вознаграждений в Epic Games Store

По-третє, компанія запустила нову програму винагород Epic – своєрідний кешбек. Програма винагород дозволяє повернути 5% від суми покупки й витратити їх у вигляді знижки на наступну транзакцію в Epic Games Store, яка задовольняє певним умовам. Винагороди зараховуються на відповідний баланс через 14 днів після покупки. Винагороди Epic можна поєднувати з іншими знижками та купонами. Такі винагороди мають обмежений термін дії – 25 місяців із дати нарахування на баланс винагород.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: