Новини Софт 06.03.2023 о 12:14 comment views icon

Rozetka відкриває інтернет-магазин у Польщі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Український ритейлер Rozetka готується до виходу на польський ринок. Нагадаємо, минулої осені компанія почала доставляти товари до Польщі, а тепер відкриває інтернет-магазин в сусідній країні. Про це розповів співзасновник компанії Владислав Чечоткін.

Наразі Rozetka створила польську версію сайту, а також залучає людей, які будуть працювати з новим ринком. В цілому сайт нагадує українську версію «Розетки», але асортимент на ньому значно менший. Спочатку компанія відкриває інтернет-магазин техніки та одягу. Запускати повноцінний маркетплейс поки що не планується, оскільки в Польщі існує власний гігант електронної комерції Allegro.pl, який обслуговує понад 60% місцевих користувачів. Конкурувати з ним виявилося складно навіть для всесвітнього гіганта Amazon.

Rozetka открывает интернет-магазин в Польше

Rozetka шукає працівників, які зможуть розвивати польський сайт. На початку березня компанія розмістила кілька відповідних вакансій. Так, Rozetka шукає контент-менеджера зі знанням польської мови у напрямку побутової техніки, а також модератора перекладу на польську мову.

Наразі основна мета компанії на польському ринку – вийти в нуль. Планується, що команда, яка нині працює над проєктом, зможе себе прогодувати. Проте не повідомляється, коли очікується вийти на беззбитковість.

Владислав Чечоткін не повідомив про точну суму інвестицій, вкладених у польський проєкт, хоча й каже, що йдеться про мільйони доларів.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

ОНОВЛЕНО: Компанія Rozetka додатково прокоментувала відкриття інтернет-магазина у Польщі. Наразі в асортименті польського магазина вже є такі категорії, як побутова техніка, електроніка, одяг та взуття, дитячі товари, зоотовари, товари для дому, інструменти та інше. Вибір та кількість товарів на сайті поступово збільшується. Сайт доступний як польською, так і українською мовами. Оплатити замовлення на rozetka.pl можна карткою онлайн або при отриманні. Доставлення здійснюється до поштоматів або кур’єром на вказану адресу по всій країні. На сайті додаються нові сервіси та можливості.

«Rozetka почала працювати у Польщі. Поки що в тестовому режимі: перевіряємо усі процеси, наповнюємо асортиментом сайт, налагоджуємо усі логістичні ланки. Розраховуємо, як на велику українську аудиторію (понад 2 млн українців проживають у Польщі), так і на місцеву», – говорить співзасновник Rozetka, Владислав Чечоткін.

Джерело: forbes, ain


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: