Новини Новини 12.11.2022 о 16:50 comment views icon

Розробники Hogwarts Legacy у 40-хвилинній демонстрації геймплею показали детальний інтер’єр Гоґвортсу, редактор персонажу та поєдинки чарівників

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Avalanche Software і Warner Bros. Interactive Entertainment, показали безліч нових ігрових процесів під час презентації Hogwarts Legacy, включаючи режим створення персонажа, бої, інтерфейс користувача тощо.

Поки що, це найглибший погляд на гру про Гаррі Поттера з відкритим світом, де користувач може спробувати себе у ролі студента п’ятого курсу. У демонстрації видно наскільки детально зображені інтер’єри Гоґвортсу  — починаючи з вітальні Гафелпафа і далі подорожуючи по інших частинах замку.

Демонстрація містила свіжі подробиці про різноманітні квести, предмети колекціонування та інші аспекти, які повинні бути знайомі шанувальникам ігор з відкритим світом і рольових ігор. Однією з головних ідей гри є те, що головний герой відстає від інших студентів, тому йому доводиться виконувати різноманітні мініквести, щоб наздогнати однокурсників. Ці квести занесені в “Довідник чарівника”, де також відстежуються усі елементи, що стосуються битв, колекцій і кімнат на вимогу.

Розробники Hogwarts Legacy у 40-хвилинній демонстрації геймплею показали детальний інтер'єр Гоґвортсу, редактор персонажа та поєдинки чарівників

Тим часом лекції стануть додатковими побічними квестами, що дадуть гравцям можливість вдосконалити заклинання та дізнатися більше інформації про різних викладачів.

Продемонстровано також редактор персонажа, де можна обирати різноманітні зачіски, у тому числі й дреди, додавати веснянки тощо. Головний герой носить вікторіанську краватку-метелик, жилетку та плащ. Розробники підтвердили, що зовнішність можна змінити, просто зайшовши в перукарню в Гоґсміді.

Розробники Hogwarts Legacy у 40-хвилинній демонстрації геймплею показали детальний інтер'єр Гоґвортсу, редактор персонажа та поєдинки чарівників

На жаль, таких елементів як квідич, плюй-камені та чарівні шахи, не буде. Хоча розробники підтвердили, що намагалися додати їх у розповідь. 

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Показ завершився коротким оглядом поєдинку, де гравець бився з манекеном у дуельному клубі у годинниковій вежі. Розробники також натякнули на екстер’єр Гоґвортсу, пообіцявши, що гравці зможуть відвідати кожну територію, яку вони зможуть побачити.

Розробники Hogwarts Legacy у 40-хвилинній демонстрації геймплею показали детальний інтер'єр Гоґвортсу, редактор персонажа та поєдинки чарівників

Warner Bros. раніше демонструвала відносно небагато ігрового процесу Hogwarts Legacy, зосередившись на елементах історії, як-от включення у гру Незворотних заклять. 

Harry Potter: Hogwarts Legacy розробляється Avalanche Software для Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Nintendo Switch і ПК. Вихід гри запланований на 10 лютого.

Джерело: IGN

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: