Новини Софт 06.05.2022 о 09:53 comment views icon

На сайті «‎Дія» тепер можна внести зміни до ПІБ та місцеперебування ФОП

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Наприкінці березня знову запрацювала автоматична реєстрація ФОП на сайті «‎Дія», а зараз команда розробників розширила список змін, які при необхідності можуть внести підприємці.

Тепер на сайті «‎Дія» можна внести зміни до ПІБ та місцеперебування ФОП. Раніше послуга була доступна тільки офлайн і коштувала 250 грн. На сайті її можна отримати дистанційно без поїздок у держоргани та черг за 190 гривень. Виконання заявки з внесенням необхідних змін — 24 години.

Щоб отримати послугу, потрібно:

  • Увійти на портал Дія або зареєструватися
  • Натиснути  — Послуги — Підприємництво — Внесення змін про ФОП
  • Внести потрібні зміни в інформацію, яку Дія підтягне з реєстру
  • Уважно прочитати заяву з оновленими даними та підписати її за допомогою КЕП
  • Сплатити 190 грн карткою, PrivatPay чи Google Pay

Статус послуги можна переглянути в особистому кабінеті на порталі, а про результат система сповістить листом на електронну пошту.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: