Новини Новини 14.03.2022 о 19:56 comment views icon

СБУ прокачала чатбот STOP Russian War — повідомляти про пересування ворога можна навіть за відсутності інтернету

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Служба безпеки України повідомила, що офіційний чатбот STOP Russian War отримав нові можливості — відтепер надсилати інформацію про пересування ворога можна навіть за відсутності інтернету.

Для цього потрібно завантажити на свій телефон спеціальний додаток Bachu. Поки що він доступний лише на Android.

Версія для iOS обіцяють найближчим часом. Інформація, яка надходить до Bachu.info, оперативно надходить до українських військових. Також сервіс доступний у вигляді вебверсії за адресою bachu.info. Розробник застосунку Bachu — Boco solutions.

Раніше Мінцифра запустила власний чатбот «єВорог», за допомогою якого українці можуть повідомити про пересування окупанта чи його ворожої техніки. Авторизація через застосунок «Дія» забезпечує захист від диверсантів.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Допоможи ЗСУ знищити окупанта: Мінцифра запускає чатбот «єВорог»

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: