Новини Ігри 22.06.2023 о 09:37 comment views icon

Super Mario, WarioWare та Detective Pikachu: найважливіші анонси червневого Nintendo Direct

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Nintendo провела презентацію Direct, під час якої анонсувала декілька релізів ігор. Вони з’являться на Nintendo Switch найближчими місяцями, а також можливо наступного року.

Super Mario Bros. Wonder

Бічний скроллер Super Mario Bros. Wonder виглядає так, ніби він зберігає стиль серії New Super Mario Bros., але додає деякі винахідливі нові повороти ігрового процесу, такі як живі труби, величезні групи ворогів і можливість перетворюватися на слона. Гра вийде на Nintendo Switch 20 жовтня цього року.

Super Mario RPG

Культова класична гра для SNES Super Mario RPG виходить на Switch, і попутно вона перетворюється на чібі (стиль малюнка персонажів з маленьким тулубом і великою, практично пропорційною йому, головою). Гра була вперше запущена у 1996 році в результаті співпраці між Nintendo і розробником Final Fantasy – Square (нині Square Enix). Судячи з усього, рімейк отримає в основному візуальні зміни, а ігровий процес залишиться тим самим.

WarioWare: Move It!

Колекція з більш ніж 200 мікроігор, які можна проходити з трьома друзями онлайн або в локальному кооперативі для двох гравців. Гра виходить на Switch 3 листопада цього року.

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

Detective Pikachu Returns

Тім Гудман та його друг Пікачу знову об’єднуються, щоб розгадати таємниці Ryme City. Вихід Detective Pikachu Returns заплановано на 6 жовтня цього року.

The Hidden Treasure of Area Zero

Доповнення до Pokémon Scarlet and Violet принесе в гру кілька нових покемонів, тренерів та тих, що дозволяють гравцям висловити свій стиль. Інформація про дату виходу поки що не повідомляється.

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: