Новини Софт 24.05.2022 о 22:12 comment views icon

У Power Apps тепер можна трансформувати ескізи та начерки в робочі елементи управління програмами

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Корпорація Microsoft сьогодні під час проведення Build 2022 анонсувала Power Apps Express Design – нову функцію платформи Power Apps, яка може перетворювати завантажені файли дизайну PDF, PowerPoint, Figma, скріншоти або намальовані від руки ескізи в робочі компоненти програми (після деякого доопрацювання). Як заявили в Microsoft, Express Design використовує «провідний у галузі» штучний інтелект для сканування вхідних даних та створення робочих елементів керування програмами. Платформа Power Apps використовує технологію розробки no-code/low-code, що дозволяє створювати програми без потреби писати код.

Microsoft пояснила, як працює Express Design. Моделі виявлення об’єктів на платформі Microsoft Azure Cognitive Services виконують розпізнавання зображень, зіставлення форм та малюнків у документах (включно з ескізами) з конструкціями, що існують у додатку. Express Design може зрозуміти, що може бути кнопкою, групою або текстовим полем, і автоматично створити програму на основі цих малюнків — або принаймні приблизну програму.

У Power Apps тепер можна трансформувати ескізи та начерки в робочі елементи управління програмами

Натомість Express Design не робить за користувача всю роботу. Після сканування файлу компоненти програми (поля, текстові позначки, засоби вибору дати та кнопки) повинні бути вручну позначені та підключені до бази даних у сервісі Microsoft Dataverse. Як і у випадку з програмами, створеними звичайним способом у Power Apps, користувачі можуть додавати додаткові екрани (вручну або шляхом перетворення нових ескізів) та завантажувати зображення для налаштування фону, кнопок та інших компонентів перед публікацією.

Нова функція Express Design доступна для всіх користувачів Power Apps.

Джерело: techcrunch


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: