Новини Ігри 16.11.2023 о 17:10 comment views icon

Unity випустила Muse AI — штучний інтелект, покликаний спростити розробку ігор за $30 щомісячно

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Unity випустила Muse AI — штучний інтелект, покликаний спростити розробку ігор за $30 щомісячно

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Unity оголосила, що її платформа Muse стала доступна у форматі збірки з раннім доступом для загального користування. Штучний інтелект Muse, вперше представлений у липні — це пакет інструментів, призначений для спрощення процесу розробки ігор. Вартість — 30 доларів на місяць.

Unity Muse описується як «постійно розширюваний набір функцій зі штучним інтелектом», створений для розробників усіх рівнів кваліфікації, повідомляє Engadget. Платформа дає змогу створювати придатний для використання код, взаємодіючи з чат-ботом.

Існує інструмент, розроблений спеціально для спрощення створення 2D-спрайтів, який ідеально підходить для всіх дизайнерів-початківців. Він автоматично генерує спрайти, які відповідають заданим параметрам, і пропонує кілька варіантів, щоб обрати найкращий. Muse пропонує аналогічний процес для створення текстур, придатних для використання як у 2D-, так і в 3D-проєктах.

Інструменти для створення спрайтів і текстур були повністю навчені на даних і зображеннях, які належать Unity або ліцензовані нею. Це гарантує, що платформа випадково не порушить жодного закону про авторське право.

У найближчі місяці Muse зможе похвалитися механізмами штучного інтелекту для анімації персонажів та налаштування поведінки NPC. Компанія також анонсувала набір хмарних інструментів, які допоможуть у спільній роботі, і повідомила, що довгоочікуваний рушій Unity 6 вийде наступного року.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Джон Річітіелло «негайно» залишив посаду гендира Unity після скандалів з монетизацією

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: