Новини Пристрої 13.10.2022 о 18:13 comment views icon

Війни дронів у реальності — Притула показав на відео, як український Mavic вправно нейтралізує дрон росіян

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Військово-повітряне “порно” з роботою української авіації на наднизькій висоті як яскраве свідчення кваліфікації пілотів ПС ЗСУ — це, звісно, чудово, але як щодо демонстрації умінь українських операторів дронів? Таке відео якраз сьогодні опублікував відомий телеведучий та волонтер Сергій Притула — воно містить виняткові кадри повітряної дуелі в Донецькій області з тріумфальною перемогою українського дрона над російським.

Власне, ось це відео, яке ми радимо переглянути (бо воно того варте):

Під час перегляду можна подумати, що підлітає ворожий дрон — який у кадрі, та насправді він не рухається. Це зумовлено перспективою. Майстерний таран ворожого дрона здійснив український дрон, а точніше оператор, який керував “пташкою” дистанційно. Після зустрічі з українським дроном у ворожого окупантського тільки пропелери порозлітались урізнобіч.

Як уточнив Сергій Притула, дрон (DJI Mavic — модель не зазначається), який записав це відео з виглядом від першої особи був закуплений коштами благодійників Фонду для бійців одного з підрозділів ДШВ ЗСУ. Відтоді “пташка” віддано служить десантникам та допомагає нищити окупантів.

Принагідно дякуємо нашим захисникам та бажаємо вдалого полювання!

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: