Новини Україна 13.04.2023 о 17:07 comment views icon

Vodafone Україна дарує два місяці передплати YouTube Premium, але є нюанс

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Vodafone Україна відновлює партнерство із найпопулярнішим відеохостингом YouTube — з цієї нагоди оператор запустив акцію та дарує абонентам в Україні два місяці передплати YouTube Premium. Сама акція триватиме до 31.12.23, щоправда, є неприємний нюанс, який значно звужує коло потенційних бенефіціарів цієї акції.

Так, скористатись пропозицією можуть лише ті абоненти Vodafone, які раніше не користувалися передплатами YouTube, YouTube Music або Google Play Music, відповідно до глобальної політики YouTube в усіх країнах. Ще одна умова — оплачений пакет послуг за тарифом.

Під’єднати акцію можна самостійно у застосунку My Vodafone або надіслати короткий USSD-запит *313#.

За даними Vodafone Україна, відеохостинг YouTube лишається найпопулярнішим онлайн-майданчиком для перегляду відеоконтенту серед українців — його стабільно відвідують майже 23 млн користувачів.

Індивідуальна передплата YouTube Premium в Україні коштує 99 грн на місяць (студентська майже вдвічі дешевше), тоді як сімейний план YouTube Premium на 6 осіб — 149 грн на місяць. Днями YouTube вчергове додав до преміум-передплати низку нових можливостей, включно з новим режимом 1080p, який вирізняється підвищеним бітрейтом (поки що тільки на iOS).

5 нових можливостей YouTube Premium — покращення 1080p, продовження на іншому пристрої, черга на смартфонах, спільний та офлайн перегляд

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: