Новини Новини 04.04.2022 о 13:28 comment views icon

Волонтери «IT-паросток» задарма вчать робити сайти або додатки iOS/Android та допомагають з подальшим працевлаштуванням

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

На сайті проєкту громадської організації «IT-паросток» стартував набір на безплатну програму професійного розвитку — вона підходить як молодих фахівців у віці від 18 років, так і тих, хто має величезний досвід поза сферою IT.

З 1 квітня 2022 «IT-паросток» збільшив інтенсивність набору, до програми стажувань додаються завдання для цілей ТрО та ЗСУ. Перші 500 учнів уже приєдналися.

Заснував освітній проєкт фахівець із кіберзахисту — Андрій Роговський, окрім нього у команді ще кілька досвідчених експертів, що залучені у навчальний процес. Організована програма готує учасників до віддаленої роботи та допомагає з процесом успішного проходження інтерв’ю для подальшого працевлаштування.

Після реєстрації охочим пропонується самостійно обрати та вирішити практичне групове індивідуальне завдання по Україні (реальний кейс), потім допомагають з працевлаштуванням в ІТ-сферу.

«Програма може стати сполучною ланкою між поколіннями, забезпечуючи наступність: більшість учасників — ті, хто втратив роботу, фахівці з досвідом з інших сфер. Колишні інженери Боїнг, топ-менеджмент автомобільних компаній, всі вони навчаються цифрової трансформації у IT-фахівців-початківців, а самі своєю чергою навчають їх продуктивному мисленню»

Андрій Роговський

програміст, фахівець з кіберзахисту та цифрової криміналістики

Подати заявку на навчання можна за посиланням.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: