Новини Ігри 25.03.2024 о 17:44 comment views icon
Стаття з  

Збивайте дрони на F-16: український розробник створив HTML-гру Russian Invaders

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg

Ігор Шелудченко

Автор новин

Український розробник створив ремейк культової гри Space Invaders — Russian Invaders. В ній потрібно у ролі пілота F-16 збивати російські дрони та ракети.

Про ідею створення гри девелопер розповів в своєму дописі на форумі DOU.

Ідея створення

На створення проєкту розробника надихнуло повсякденне зведення статистики від Повітряних Сил України та гра з дитинства Space Invaders.

Збивайте дрони на F-16: український розробник створив HTML-гру Russian Invaders «Поєднання космічного шутеру з інфографікою від наших збройних сил перетворилось на такий от результат», — зазначив розробник.

Поштовхом ж до створення гри стало, за словами розробника, змінення політики цін у ком’юніті Unity. Після цього почався пошук альтернативних рушіїв.

Український розробник створив HTML-гру Russian Invaders

«Зазвичай моя робота, як аніматора, проходить в Spine та Unity. Моя прихильність до опенсорс підштовхнула мене розглянути Godot Engine як основну платформу розробки», — резюмував девелопер.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Геймплей

На даний момент гра має 10 рівнів складності. З кожним рівнем додається нова кількість ворогів та збільшується їх швидкість.

Одна з основних цілей проєкту — привернути увагу до допомоги Україні, тож гравці побачать посилання на United24.

Пограти можна в браузері за посиланням (бажано Chrome/Firefox).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: