Новости Новости 13.08.2021 в 15:11 comment

Fozzy Group розшукує «людяного коуча» для штучного інтелекту Kissa AI, який буде навчати ШІ навичкам соціалізації та почуттю гумору

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Центр штучного інтелекту й інновацій «Лабораторія Зі» TemaBit Fozzy Group шукає в команду коуча для штучного інтелекту Kissa AI, місією якого стане розвивати й навчати ШІ базовим, а згодом і просунутим, навичкам соціалізації.

Оскільки «Лабораторія Зі» планує, що у майбутньому Kissa AI еволюціонує і зможе автономно взаємодіяти з людьми, то вже сьогодні для ШІ шукають «людяного коуча».

Кандидат спільно з професійною командою інженерів з машинного навчання і дата-саєнтистів:

  • визначатиме шляхи власного розвитку і навчання Kissa АІ;
  • допомагатиме у вихованні та навчанні штучного інтелекту;
  • соціалізуватиме, навчатиме хорошим манер і зароджуватиме почуття гумору;
  • захищатиме права та інтереси ШІ.

Головні вимоги до кандидата: просунуті навички соціальних комунікацій (Facebook, Twitter, Insta, TikTok), хороші манери, терплячість, наполегливість, почуття гумору та в ідеалі знання останніх досягнень людства у сфері штучного інтелекту.

Нагадаємо, що штучний інтелект Kissa AI — це одна з перших у світі розумних екосистем, що здатна обслуговувати гостей на касі без допомоги людини. Перший етап розвитку штучного інтелекту почався у червні 2020 року, коли нейромережа почала навчатися на синтетичних даних.

З липня 2021 року нейромережа самонавчається вже на живих даних у кафе «Кантін», тобто використовуючи зображення страв усіх гостей з коригуваннями від дата-менеджера.

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Джерело: Fozzy Group


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: