Новости Новости 11.08.2021 в 17:41 comment

Google Pay в Україні — тепер і на годинниках Wear OS

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Google анонсувала довгоочікуване розширення платіжної системи G Pay — відтепер в Україні офіційно доступні безконтактні платежі на годинниках Wear OS. До цього моменту оплачувати покупки та послуги через G Pay можна було тільки за допомогою відповідного смартфона Android.

Оновлено [19:19]: ПриватБанк уточнив, що клієнти банку, які мають розумні годинники Wear OS із вбудованим NFC, зможуть оплачувати ними покупки через Google Pay з 12 серпня. Також з’явились подробиці щодо сумісних моделей — платежі G Pay будуть доступні на годинниках з версією ОС Wear OS 2.15 та вище та модулем NFC.

Google Pay в Україні — тепер і на годинниках Wear OS

Також Google оновила інтерфейс додатку G Pay на Wear OS — прив’язані до електронного гаманця платіжні картки стали більші й ними легше керувати.

Google Pay в Україні — тепер і на годинниках Wear OS

Одночасно з Україною підтримку G Pay на розумних годинниках отримали ще 15 країн — Бельгія, Бразилія, Чилі, Хорватія, Чехія, Данія, Фінляндія, Гонконг, Ірландія, Нова Зеландія, Норвегія, Словаччина, Швеція, Тайвань та Об’єднані Арабські Емірати. Надалі цей список буде розширюватись, обіцяють в Google.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Google повідомила про запуск безконтактних платежів Pay на годинниках Wear OS в Україні в рамках анонсу нових годинників Samsung Galaxy Watch4, про які ми розповімо окремо.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: