Новости Новости 05.04.2021 в 12:43 comment

Гороховський: Вже 90 тис. дітей мають спеціальні платіжні картки monobank

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Оновленою статистикою щодо виданих дитячих карт monobank 5 квітня поділився співзасновник проєкту Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі — за його словами, на сьогодні вже 90 тис. дітей мають картки monobank.

monobank запустив дитячу картку з батьківським контролем у жовтому кольорі у березні 2020 року. Таким чином, за рік з моменту запуску банківську картку юніора (вікове обмеження — 6+) оформило 90 тис. батьків.

Наприкінці листопада monobank подолав знаковий рубіж в три мільйони клієнтів — досягти цих результатів проєкту вдалось за три роки з моменту запуску. З того часу monobank не публікував оновленої статистики щодо кількості активних карт. Раніше картковий продукт Fintech Band і «Універсал-Банку» показував разючі темпи зростання — кожен місяць він додавав 100+ тис. нових клієнтів. Публікуючи інфографіку за підсумками 2020 року, розробники встановили ціль взяти планку в 5 мільйонів клієнтів вже у 2021 році.

В березні 2020 року monobank презентував сервіс швидкого розрахунку в кафе та ресторанах, яких дозволяє оплатити чек через додаток з попереднім скануванням QR-коду на столику або легким трясінням телефону з відкритим додатком monobank (функція Shake to Pay).

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: