Новости Технологии 14.06.2021 в 14:02 comment

«Маска майбутнього» LG Puricare з’явилася в Україні

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/0a665d108bfff9bb52d7b20eedfebc94?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/0a665d108bfff9bb52d7b20eedfebc94?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg
Раздел Технологии выходит при поддержке Favbet Tech

В Україні стартували офіційні продажі персонального очисника повітря LG Puricare, що вперше був представлений на виставці IFA2020. Компанія-виробник називає пристрій «маскою майбутнього», через технологічність. Прилад також позиціонується в якості індивідуального очисника повітря в умовах міського смогу, і як засіб для алергіків в період цвітіння деяких рослин.

Система очистки повітря LG Puricare забезпечена двома фільтрам H13 HEPA, які використовуються в продуктах LG для очищення приміщень. Як зазначають в компанії LG, внутрішнє тестування, проведене у травні 2020 року під наглядом TUV Rheinland Korea, показало, що такі фільтри видаляють до 99% бактерій та аллергенів.

LG Puricare

В LG також стверджують, що використання подвійних вентиляторів та запатентованого датчика дихання дозволяє легко продувати повітря крізь фільтри при кожному вдиху і видиху користувача. У режимі реального часу датчик автоматично визначає цикл і обсяг дихання, регулюючи роботу тришвидкісних вентиляторів. Щоразу швидкість їх обертання збільшується для комфортного вдиху, і зменшується для зниження опору при видиху.

Живлення вентиляторів відбувається від вбудованого літій-полімерного акумулятора, потужності якого вистачає на 4–8 годин, в залежності від інтенсивності використання. При цьому достатньо всього 2 годин, щоб повністю зарядити розряджену батарею.

«Маска майбутнього» LG Puricare з'явилася в Україні

LG Puricare має ергономічну форму, завдяки чому щільно прилягає до обличчя і не допускає витоку повітря. Усередині маски знаходиться силіконовий ущільнювач, виконаний з такого ж безпечного матеріалу, який використовується для кисневих респіраторів у клініках. Він не викликає подразнення, алергії і може бути використаний протягом тривалого часу. М’яка силіконова подушка повністю повторює контури обличчя, не пропускаючи повітря в області носа та підборіддя. Додаткову фіксацію забезпечують рухливі петлі, завушні ремінці та подовжувач ремінців, який перерозподіляє вагу приладу.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Забезпечити гігієнічність LG Puricare дозволяє спеціальний кейс UVnano. За даними виробника, він не тільки видаляє до 99% бактерій за 30 хвилин і виконує функцію зарядки, але й підтримує технологію LG ThinQ. З її допомогою можна відстежувати історію користування, статус очищення і термін служби фільтра.

Раздел Технологии выходит при поддержке Favbet Tech

Favbet Tech – это IT-компания со 100% украинской ДНК, которая создает совершенные сервисы для iGaming и Betting с использованием передовых технологий и предоставляет доступ к ним. Favbet Tech разрабатывает инновационное программное обеспечение через сложную многокомпонентную платформу, способную выдерживать огромные нагрузки и создавать уникальный опыт для игроков. IT-компания входит в группу компаний FAVBET.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: