Новости Новости 02.06.2017 в 14:42 comment

«Мандруй Вінниччиною»: Вінницька область приєдналася до інших регіонів країни в рамках проекту цифрового перетворення від Google Україна

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Сьогодні Google Україна представила результати кампанії «Цифрове перетворення Вінницької області», яка була реалізувана в співпраці з Вінницькою обласною державною адміністрацією та Міською радою м. Вінниця. Метою кампанії є підвищення інвестиційної та туристичної привабливості регіону за допомогою сучасних інтернет-інструментів.

В рамках кампанії було створено спеціальний сайт «Мандруй Вінниччиною», де зібрана інформація про найцікавіші для туристів місця в області. На сайті можна знайти 3D-тури такими пам’ятками, як Палац Щербатової, регіональний ландшафтний парк «Немирівське Побужжя», скельний храм у Буші, садиба Потоцьких, музей П.І. Чайковського та Н.Ф. фон Мекк і багато іншого.

За допомогою опції «Сплануй подорож» на сайті можна легко скласти маршрут цікавими місцями області, поділитися або запросити приєднатися друзів, крім того, на сайті можна знайти вже готові маршрути. На сайті для багатьох турів використовується аудіо супровід спеціально для людей з ослабленим зором. Крім того, на карті відзначені об’єкти з наявністю спеціальних під’їздів і пандусів.

В рамках кампанії також створено Інтерактивний реєстр екологічних проблем Вінницької області, де можна не тільки побачити на карті регіону найбільш серйозні екологічні проблеми і порушення, але і самостійно додати інформацію про проблему в своїй місцевості.

"Мандруй Вінниччиною": Вінницька область приєдналася до інших регіонів країни в рамках проекту цифрового перетворення від Google Україна

Також була проведена серія освітніх проектів з основ цифрової грамотності та безпеки в Інтернеті, та семінар для місцевих журналістів з питань свободи слова спільно з Freedom House. Місцеві студенти і спільнота Локальних Гідів Google взяли участь в семінарі і квесті Вінницею, за результатами якого на Карти Google було нанесено багато соціально важливих об’єктів.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Ця кампанія є частиною проекту Google «Цифрове перетворення регіонів України», в рамках якого вже працюють сайти «Мандруй Черкащиною», «Мандруй Кіровоградщиною» та «Мандруй Івано-Франківщиною».

Джерело: Google Україна


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: