Новости Новости 01.12.2016 в 15:22 comment

Google Україна запустила туристичний сайт «Мандруй Кіровоградщиною» та низку інших цифрових проектів розвитку регіону

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Компанія Google Україна у співпраці з Кіровоградською обласною державною адміністрацією та Міською радою м. Кропивницький реалізували кампанію “Цифрове перетворення Кіровоградської області”. Основною метою кампанії стало підвищення інвестиційної та туристичної привабливості регіону за допомогою сучасних інтернет-інструментів.

В рамках кампанії було створено спеціальний сайт “Мандруй Кіровоградщиною” (www.discover.kr.ua), де всі охочі зможуть знайти інформацію про найцікавіші для відвідання місця Кіровоградської області. На сайті зібрано багато корисної інформації, включно із 3D-турами по таких цікавих та не дуже відомих широкому загалу місцях, як унікальний Музей ракетних військ стратегічного призначення, музей-заповідник “Хутір Надія”, дендропарк “Веселі Боковеньки” тощо.

kr_history

За допомогою зручного інструменту “Сплануй подорож” на сайті можна скласти маршрут по місцях області, поділитися або запросити приєднатися друзів. На сайті “Мандруй Кіровоградщиною” можна знайти необхідну контактну інформацію, календар подій, багато фото та відео.

Також було представлено новий сайт, присвячений місту Кропивницький — “Історична мапа міста Кропивницький”. Усі шанувальники історії України зможуть здійснити віртуальну подорож містом з багатою історією. Вони зможуть відкрити для себе багато цікавого та іноді несподіваного в місті, яке часто залишається поза традиційними туристичними маршрутами.

В рамках кампанії було також створено унікальний сайт www.ecoukraine.org, що містить простий у використанні сервіс для повідомлення державних органів про екологічні проблеми та порушення. Користувач фотографує смартфоном або планшетом, зазначає місце, де була зроблена фотографія на Google Картах і відправляє запит на веб-сайт. Система на сайті створює офіційне звернення до державного органу, а також моніторить стан запиту. Сьогодні Кіровоградська область найбільш повно представлена на карті, завдяки місцевим захисникам навколишнього середовища.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

eco_map

Вагомою складовою кампанії є низка освітніх проектів: серія семінарів для представників місцевого самоврядування та представників малого і середнього бізнесу, для державних службовців, викладачів і студентів з основ цифрової грамотності та безпеки в Інтернеті та багато іншого.

Нагадаємо, що ця компанія є частиною проекту Google “Цифрове перетворення регіонів України”, в рамках якої Google Україна спільно з владою Івано-Франківщини вже запустила туристичний сайт «Мандруй Івано-Франківщиною» та низку інших цифрових проектів.

Джерело: Google Україна


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: