Новости Новости 18.11.2021 в 17:49 comment views icon

Мінцифра повідомила, що співпрацює з Google щодо припинення блокування каналів українських авторів YouTube

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

У міністерстві цифрової трансформації України розповіли про розробку алгоритму для швидкого розв’язання проблеми з помилковими блокуваннями каналів українських авторів YouTube.

У відповідь на прохання допомогти в запобіганні видалення відео та блокування каналів з оригінальним контентом, яке відбувається протягом останніх кількох тижнів, команда Мінцифри зустрілася з командою Google.

«Мінцифра розуміє необхідність створення та просування локального контенту серед українців. Це не тільки важливо для популяризації української культури, а також є ефективним інструментом у війні, зокрема інформаційній. Український контент на стартових сторінках сприятиме розвитку нашої креативної індустрії. Цього дуже потребують не тільки представники музичної та креативної індустрій нашої країни, а й користувачі».

Мінцифра

Як саме буде працювати алгоритм та коли очікується його запуск, поки невідомо.

Залишається згадати, що під час нашумілої серпневої поїздки президента Володимира Зеленського в США команда Мінцифри домовилася про співпрацю з Google щодо підбору і рекомендацій контенту для головної сторінки українського YouTube Music і YouTube — була мова, що цим займуться незалежні українські редактори, що дозволить прибрати російський контент з рекомендацій українського YouTube Music та YouTube. Але відтоді ніяких новин щодо статусу ініціативи більше не було.

Мінцифра запропонувала Google прибрати російський контент з рекомендацій українського YouTube Music та YouTube

Англійська для початківців.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: