Новости Новости 18.11.2021 в 17:49 comment views icon

Мінцифра повідомила, що співпрацює з Google щодо припинення блокування каналів українських авторів YouTube

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

У міністерстві цифрової трансформації України розповіли про розробку алгоритму для швидкого розв’язання проблеми з помилковими блокуваннями каналів українських авторів YouTube.

У відповідь на прохання допомогти в запобіганні видалення відео та блокування каналів з оригінальним контентом, яке відбувається протягом останніх кількох тижнів, команда Мінцифри зустрілася з командою Google.

«Мінцифра розуміє необхідність створення та просування локального контенту серед українців. Це не тільки важливо для популяризації української культури, а також є ефективним інструментом у війні, зокрема інформаційній. Український контент на стартових сторінках сприятиме розвитку нашої креативної індустрії. Цього дуже потребують не тільки представники музичної та креативної індустрій нашої країни, а й користувачі».

Мінцифра

Як саме буде працювати алгоритм та коли очікується його запуск, поки невідомо.

Залишається згадати, що під час нашумілої серпневої поїздки президента Володимира Зеленського в США команда Мінцифри домовилася про співпрацю з Google щодо підбору і рекомендацій контенту для головної сторінки українського YouTube Music і YouTube — була мова, що цим займуться незалежні українські редактори, що дозволить прибрати російський контент з рекомендацій українського YouTube Music та YouTube. Але відтоді ніяких новин щодо статусу ініціативи більше не було.

Мінцифра запропонувала Google прибрати російський контент з рекомендацій українського YouTube Music та YouTube

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: