Новости Новости 18.03.2021 в 14:45 comment

МВС: З квітня майбутні водії складатимуть іспити за новими екзаменаційними білетами з цікавими дорожними ситуаціями

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Чотири місяці тому Головний сервісний центр МВС запустив «Банк екзаменаційних питань з ПДР» для якого викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі надавали пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів.

За цей час надійшла загалом 91 ініціатива. Врахувавши отримані пропозиції та зміни в законодавстві, ГСЦ МВС актуалізував екзаменаційні білети для складання іспиту з теоретичної підготовки та перепідготовки водіїв.

Тому вже з 6 квітня 2021 року майбутні водії складатимуть теоретичні іспити у сервісних центрах МВС за новими екзаменаційними білетами. Усі зміни будуть також внесені в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху.

Оновлена теоретична частина іспиту містить низку нових та цікавих дорожніх ситуацій, з якими часто стикаються водії. Це допоможе новачкам оперативніше приймати правильні рішення за кермом автомобіля. Усі білети будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства, а застарілі – усунуті.

Сервісні центри МВС й надалі продовжують збирати пропозиції до питань за такими напрямками:

  • Правила дорожнього руху;
  • Будова та експлуатація транспортних засобів;
  • Основи безпечного водіння;
  • Основи права в області дорожнього руху;
  • Надання першої медичної допомоги.

Нагадаємо, що для підготовки до складання практичного іспиту на сайті Головного сервісного центру МВС можна ознайомитися з маршрутами для перевірки навичок керування транспортними засобами.

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

Джерело: СЦ МВС


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: