Статті Курси 05.04.2023 о 15:00 comment views icon

Курси для найоплачуваніших IT-професій в Україні. Підвищення кваліфікації для професіоналів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-09-30_11-43-02-e1664550777584-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-09-30_11-43-02-e1664550777584-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-09-30_11-43-02-e1664550777584-96x96.jpg

Дмитро Спасюк

Автор статей та оглядів

Курси для найоплачуваніших IT-професій в Україні. Підвищення кваліфікації для професіоналів

Конкуренція на ринку IT в Україні як ніколи висока. Дуже важливо не просто підтримувати свій рівень знань, а постійно розвиватись. Лише так можна втриматись на ходу в епоху, коли нейронні мережі почали витісняти програмістів. Пропонуємо підбірку курсів, які підходять для спеціалістів середнього і високого рівня.

 

Розглянемо лише найбільш високооплачувані професії. Вказані зарплати орієнтовні й можуть коливатись залежно від рівня професіоналізму спеціаліста, компанії та багатьох інших факторів. Цей матеріал не буде актуальним для тих, хто хоче тільки спробувати себе у сфері IT.

Також рекомендуємо прочитати матеріали:

Java Pro

Курс Java Pro – поглиблений і практичний курс з програмування на Java, який допоможе підняти свій рівень кваліфікації. Досвідчений куратор навчить розробляти складні вебдодатки з використанням сучасних технологій і фреймворків, таких як Spring Boot, Hibernate, RESTful API, Microservices, Docker, Kubernetes та інших. Ви також отримаєте глибокі знання з алгоритмів, структур даних, багатопоточності, безпеки, тестування та рефакторингу коду. Курс Java Pro призначений для тих, хто вже має хороші знання Java і хоче підняти свій рівень до рівня Senior Developer.

Курс триває 4 місяці та складається з 32 занять по 3 години кожне. Заняття проходять у форматі онлайн-трансляції з можливістю ставити питання викладачеві. Ви також отримуєте доступ до відеозаписів занять, домашніх завдань, перевірки коду та індивідуального фідбеку. По закінченню курсу ви отримаєте сертифікат про успішне навчання та допомогу у працевлаштуванні в одну з партнерських IT-компаній.

Записатись на курс Java Pro

Python Pro

Онлайн-курс Python Pro підходить для тих, хто вже має базові знання мови програмування Python і хоче поглибити їх. На цьому курсі ви дізнаєтесь про розробку вебдодатків з використанням фреймворків Django та Flask, про роботу з базами даних, API, тестування, деплоймент та інші аспекти сучасного програмування на Python. Ви також отримаєте практичний досвід реалізації різних проєктів під керівництвом досвідченого викладача-практика.

Курс Python Pro триває 4 місяці та складається з 32 занять по 3 години. Після кожного заняття ви отримуєте домашнє завдання, яке перевіряється викладачем зі зворотним зв’язком. Ви також маєте доступ до відеозаписів уроків та особистого кабінету на сайті школи, де ви можете спілкуватися з одногрупниками та викладачем, а також отримувати додатковий матеріал для самостійного навчання. Це чудова можливість для тих, хто хоче підвищити свій професіоналізм в області розробки Python.

Записатись на курс Python Pro

Program Manager

Program Manager в IT – унікальна можливість для тих, хто хоче стати ефективним керівником проєктів у сфері інформаційних технологій. Курс розроблений за міжнародними стандартами та практиками, а також враховує специфіку українського ринку. Курс складається з 10 модулів, які охоплюють всі аспекти роботи програмного менеджера: від аналізу потреб клієнтів та формування вимог до контролю якості та забезпечення успішного запуску продукту. Кожен модуль містить теоретичний матеріал, практичні завдання, кейс-стаді та живе спілкування з експертами та менторами.

Курс триває 3 місяці і вимагає від слухачів близько 10 годин на тиждень для самостійної роботи та онлайн-занять. Після закінчення курсу ви отримаєте сертифікат та можливість працевлаштування у партнерських компаніях.

Записатись на курс Program Manager

C# Pro

Курс C# Pro — онлайн-навчання для тих, хто уже має рівень Advanced. Курс допоможе стати професійним розробником C#. Курс охоплює всі основні аспекти роботи з C#, включаючи синтаксис, типи даних, колекції, делегати, лямбда-вирази, LINQ, потоки, асинхронне програмування, рефлексію, атрибути та юніт-тестування. Курс також розкриває практичні навички роботи з базами даних, веброзробки та розгортання додатків.

Навчання триває 4 місяці та складається з 32 занять по 3 години. Уроки проводяться в режимі онлайн-трансляції з можливістю ставити питання викладачеві та спілкуватись з іншими студентами. Викладач не тільки пояснює теоретичний матеріал, але й демонструє його застосування на практичних прикладах і завданнях.

Кожне заняття супроводжується домашнім завданням, яке перевіряється викладачем із зауваженнями та порадами. Ви також отримаєте доступ до вакансій партнерських IT-компаній та підтримку в пошуку роботи.

Записатись на курс C# Pro

PHP Pro

Хоч ця мова програмування не така популярна як «Пітон» чи «Джава», але досі потрібні спеціалісти. Особливо ціняться професіонали високого рівня. Курс PHP Pro допоможе підвищити свій skill. Курс охоплює всі аспекти розробки вебдодатків на PHP: від основ мови до популярних фреймворків, від баз даних до REST API, від тестування до безпеки.

Курс складається з 20 занять по 3 години кожне, які проходять у форматі онлайн-трансляції. На кожному занятті досвідчений викладач пояснює теоретичний матеріал, демонструє практичні і завжди актуальні приклади та дає домашнє завдання. Студенти мають доступ до особистого кабінету, де вони можуть переглядати відеозаписи занять, відправляти домашні завдання на перевірку та отримувати зворотний зв’язок від викладача. Курс розрахований на студентів з базовими знаннями, тому не підійде для новачків.

Записатись на курс PHP Pro

Data Scientist

Курс Data Scientist навчить обробляти великі дані та будувати моделі, які дозволяють прогнозувати події та шукати неочевидні закономірності. Ви дізнаєтеся про основи Python, SQL, математики та статистики для Data Science, а також про різні методи машинного навчання.

Курс складається з 16 модулів, які поєднують лекції, практичні завдання та кейс-стаді на реальних даних. Ви отримаєте індивідуальний супровід від ментора – досвідченого Data Scientist в EPAM. Також зможете спілкуватися з однодумцями на спеціальному форумі. Після завершення навчання видається сертифікат про успішне проходження програми та портфоліо з виконаними проєктами.

Записатись на курс Data Scientist

Project Manager

Курс Project Manager підходить для тих, хто хоче стати професійним керівником проєктів або покращити свої навички управління проєктами. Курс вчить принципам та методології проєктного менеджменту. Викладач пояснює як планувати, виконувати, контролювати та закривати проєкти різної складності та масштабу.

Ви також отримаєте знання та інструменти для ефективної комунікації, управління ризиками, змінами, якістю та зацікавленими сторонами проєкту. Процес навчання триває 6 тижнів і складається з 12 онлайн-занять, домашніх завдань, кейсів, тестів та фінального проєкту.

Курс веде досвідчений проджект-менеджер, який працював у провідних компаніях. Він має сертифікат PMP (Project Management Professional) від Інституту управління проєктами (PMI). Після завершення курсу ви отримаєте сертифікат LABA — міжнародно визнаний документ, який підтверджує ваш рівень знань та компетенцій у сфері проєктного менеджменту, звісно, якщо зумієте скласти екзамен.

Записатись на курс Project Manager

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.
Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: