Статті Кіно 03.11.2022 о 10:00 comment views icon

Найцікавіші нові фільми листопада 2022 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg

Денис Федорук

Автор статей та рецензій

Найцікавіші нові фільми листопада 2022 року

Після серії жовтневих проєктів, приурочених до Геловіна, останній місяць осені відходить від горор-тематики та налаштовує здебільшого на протилежний настрій. Перші числа дарують декілька детективних сюжетів, а також цікаву українську стрічку. Далі йде черговий кінокомікс від Марвел, а вже в середині місяця маємо змогу поспостерігати відразу за двома блокбастерами з елементами мюзиклу.

Крім того, глядачів чекають комедійний жахастик, науково-фантастична анімація, мелодраматичне фентезі та гостросюжетний трилер. Представляємо список найцікавіших, на наш погляд, новинок листопада.

«Амстердам» / Amsterdam

Жанр: історія, детектив, комедія, драма
Дата прем’єри: 3 листопада
Де подивитися: кінотеатри

Відразу на початку місяця прокат пропонує велику прем’єру «Амстердам» Девіда О. Рассела. Дія розгортається у 30-х роках минулого століття. Троє друзів, два чоловіки і жінка, стають свідками вбивства, а згодом і головними підозрюваними. Разом з тим героям належить викрити одну з найбільш гучних змов в історії США. До проєкту залучена якась шалена кількість суперзірок – від Роберта Де Ніро до Тейлор Свіфт.

«Клондайк»

Жанр: драма
Дата прем’єри: 3 листопада
Де подивитися: кінотеатри

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Драма від членкині Європейської кіноакадемії Марії Ер Горбач вже має нагороду «за найкращу режисуру світового кіно» на кінофестивалі «Санденс», а також була висунута на «Оскар» від України. В той час як російські терористи збивають пасажирський Boeing 777 неподалік Донецька, подружня пара Ірина та Анатолій розуміють, що їх життя більше не буде таким, як раніше.

«Енола Холмс 2» / Enola Holmes 2

Жанр: детектив, пригоди
Дата прем’єри: 4 листопада
Де подивитися: Netflix

Продовження пригод сестри легендарного Шерлока Холмса. Цього разу героїні доведеться знову продемонструвати свої кращі детективні навички, адже її чекає перша офіційна справа, пов’язана з пошуками зниклої дівчини. Звичайно, без участі Шерлока тут не обійтися.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

«Чорна пантера: Ваканда назавжди» / Black Panther: Wakanda Forever

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
Дата прем’єри: 10 листопада
Де подивитися: кінотеатри

Сиквел марвелівського хіта 2018 року. Після смерті виконавця головної ролі Чедвіка Боузмана автори розширили роль Летиції Райт, котра грала сестру Чорної пантери Шурі. Саме цьому персонажу доведеться об’єднати зусилля з союзниками та друзями, щоб захистити Ваканду від нової небезпеки.

«Меню» / The Menu

Жанр: чорна комедія, жахи
Дата прем’єри: 17 листопада
Де подивитися: кінотеатри

У центрі оповіді цього комедійного жахастика знаходиться молода пара Тайлер та Марго. Одного разу їм невимовно щастить опинитися в чудовому ресторані високої кухні, розташованому на віддаленому острові Тихого океану. Шеф-кухарем там працює трохи схиблений на своїй справі Словік, котрий підготував багацько сюрпризів для охочих смачненько попоїсти гостей.

«Дух Різвда» / Spirited

Жанр: комедія, сімейний, мюзикл
Дата прем’єри: 18 листопада
Де подивитися: Apple TV+

Це сучасна, переосмислена інтерпретація «Різдвяної пісні в прозі» Чарльза Дікенса. Раян Рейнольдс та Вілл Ферелл почнуть жартувати, співати і танцювати на потіху публіці з 18 листопада. Оповідь буде вестися з точки зору Духів Різдва.

«Маревокрай» / Slumberland

Жанр: фентезі, пригоди, мюзикл
Дата прем’єри: 18 листопада
Де подивитися: Netflix

Конкурувати за увагу глядачів з «Різдвяною історією» буде Нетфлікс зі своїм блокбастером «Маревокрай». Сюжет заснований на коміксі Вінзора Маккея «Маленький Немо в країні снів», а головну роль виконав Джейсон Момоа.

Це історія про дівчинку, котра одного разу знаходить мапу, що веде до країни снів Маревокрай. Вона знайомиться з ексцентричним Фліпом та сподівається зустріти свого померлого батька у різних дивовижних сновидіннях.

«Три тисячі років бажань» / Three Thousand Years of Longing

Жанр: драма, мелодрама, фентезі
Дата прем’єри: 24 листопада
Де подивитися: кінотеатри, цифрові сервіси

Нова робота від автора «Шаленого Макса» Джорджа Міллера. Вона заснована на оповіданні Антонії Баєтт «Джин у солов’їному оці». Ідріс Ельба грає Джина, котрий протягом декількох тисячоліть спостерігав за цілими епохами, але так і не знайшов господаря, який зміг би його звільнити. Та в наш час він зустрічає вчену на ім’я Алітея, і це знайомство докорінно змінить життя обох героїв.

«Незвичайний світ» / Strange World

Жанр: мультфільм, комедія, пригоди, фантастика
Дата прем’єри: 24 листопада
Де подивитися: кінотеатри

Нова анімаційна стрічка від студії Disney розповідає про дивовижний незвіданий світ та чудернацьких істот, які там мешкають. Саме туди мандрують легендарні дослідники, родина Кладсів. Але вони ще не здогадуються, що їх відкриття будуть нести велику небезпеку та матимуть серйозні наслідки.

«Покерфейс» / Pocker Face

Жанр: трилер, кримінал
Дата прем’єри: 24 листопада
Де подивитися: кінотеатри, цифрові сервіси

Друга повнометражна робота Рассела Кроу з ним же у головній ролі. Кроу грає Джейка Фолі – багатія та любителя гри в покер з високими ставками. Одного разу він влаштовує ігрову ніч, в якій можна отримати шалені гроші. Але натомість правила гри вимагатимуть великого ризику з боку кожного учасника.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: