Статті Ігри 07.11.2023 о 10:00 comment views icon

Найцікавіші нові ігри листопада 2023 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей та оглядів

Найцікавіші нові ігри листопада 2023 року

Після спекотного на ігрові релізи жовтня градус гучних релізів в листопаді починає поступово знижуватися. Проте пограти все одно буде у що, а нижче розповімо про найцікавіші новинки останнього місяця осені. 

RoboCop: Rogue City

Жанр: FPS
Дата: 02 листопада 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

Розробники з Teyon, справжні фанати класичної фантастики 1980-х,  зарекомендували себе непоганою Terminator: Resistance. Тепер черга дійшла до повернення до життя серії RoboCop. Події в RoboCop: Rogue City розгортаються між другою та третьою частинами фільмів. Пітер Веллер повернувся до своєї ролі Робота-поліцейського.

Критики відзначають, що RoboCop: Rogue City це хороша гра категорії Б, яка зроблена з любов’ю до серії й в першу чергу буде цікавою фанатам культового героя.

The Talos Principle 2

Жанр: Action Puzzle
Дата: 02 листопада 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Після зникнення людство у спадок залишило надбання своєї цивілізації. Як розпорядитися культурою зниклої цивілізації вирішувати доведеться роботам які заселили планету. The Talos Principle 2 — ідеальний сиквел який поліпшую усе, що було в оригіналі та виводить гру на новий рівень. Світ став більшим, пазли цікавіші, а філософські запитання які ставить гра ще більш провокативні.

DreamWorks All-Star Kart Racing

Жанр: Racing
Дата: 03 листопада 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Класичний картинг з героями анімаційних фільмів DreamWorks. Шрек, Кіт у чоботях, кунг-фу панда та інші герої зійдуться на треку, що б вирішити хто з них вправніший водій маленьких автомобілів. Критики відзначають, що гра хоч й не дотягує до еталона жанру, все ж може подарувати кілька годин позитивних емоцій. До того ж грати можна в режимі розділеного екрана до чотирьох гравців.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

The Invincible

Жанр: Adventure
Дата: 06 листопада 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

The Invincible —  ігроізація роману «Непереможний» польського письменника фантаста Станіслава Лема. Екіпаж зорельота «Непереможного» отримав завдання з’ясувати причини зникнення членів експедиції на планету Регіс-III. Крити відзначають цікаво історію та персонажів, але завадити насолодитися нею можуть баги та ігролад, який близький до симулятора ходіння.

Гра має українську локалізацію.

Nickelodeon All-Star Brawl 2

Жанр: Brawler, Fighting
Дата: 07 листопада 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Друга спроба компанії Nickelodeon увірватися на монітори та екрани телевізорів зі своєю версією файтингу для усієї сім’ї (але в першу чергу для поціновувачів мультфільмів телеканалу). Першу частину як критики, так і гравці прийняли прохолодно.

Stronghold: Definitive Edition

Жанр: Strategy
Дата: 07 листопада 
Платформа: PC

Класична містобудівна стратегія в реальному часі повертається в оновленому вигляді. До Stronghold: Definitive Edition причетні ті ж самі люди які робили оригінальну гру понад 20 років тому, включно з композитором та акторами озвучування. 

З приємних бонусів нові мапи, нові сюжети, а також українська локалізація на релізі.

Double Dragon

Жанр: Beat ’em up
Дата: 09 листопада 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Вперше серія Double Dragon виходить на сучасні консолі у своєму оригінальному вигляді. На Nintendo Switch у вигляді збірки Double Dragon Collection до складу якої входять шість класичних ігор серії Double Dragon. В цей же день на інших платформах окремо стануть доступними не менш класичні Double Dragon Advance та Super Double Dragon.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

Жанр: Action Adventure
Дата: 09 листопада 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Легендарний якудза Кадзума Кірю (Kazuma Kiryu) інсценував свою смерть аби вберегти сім’ю від власних ворогів. Проте навіть під вигаданим іменем минуле наздогнало героя й змушує вийти з тіні.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Жанр: Action FPS
Дата: 10 листопада 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Третя й, можливо, завершальна частина перезапуску Modern Warfare виходить тільки 10 листопада, але власники Vault Edition вже отримали доступ до сюжетної частини гри. Більшість покупців не задоволені закороткою навіть за мірками серії тривалістю сюжету, та називають її швидше репетицією перед Warzone, аніж повноцінною частиною гри.

Boiling Point: Road to Hell

Жанр: FPS
Дата: 14 листопада 
Платформа: PC

Зненацька в повторний реліз виходить Boiling Point: Road to Hell, яку ви знаєте під назвою Xenus: Точка кипіння. Оригінальна гра від української студії Deep Shadows вийшла ще у 2005 році й попри велику кількість багів саму гру прийняли помірно позитивно.

Зауважимо, що це навіть не ремастер, системні вимоги залишилися на рівні 2005 року.

Hogwarts Legacy

Жанр: Action Adventure
Дата: 14 листопада 
Платформа: Switch (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S)

Після кількох відкладень Hogwarts Legacy нарешті виходить на Switch. Зануритися у світ магії за 100 років до народження Гаррі Поттера можна буде вже з 14 листопада. На сайті можна прочитати наш огляд гри.

Persona 5 Tactica

Жанр: RPG Strategy
Дата: 17 листопада 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S (GP), Switch

Persona дивовижна серія. Кожна з частин отримує кілька доповнень, розширень та ітерацій, але здається Persona 5 перевершила їх усі. В Persona 5 Tactica дають змогу глянути на знайомих персонажів під новим кутом. Дозволять керувати партією з трьох персонажів в класичному для покрокових стратегій боях. Події розгортаються водночас з основною грою, в один момент герої потраплять в альтернативне середньовіччя.

Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars Remake

Жанр: Action Adventure RPG
Дата: 17 листопада 
Платформа: Switch

Реінкарнація оригінальної та першої частини Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars яка вперше вийшла ще 1996 році для Nintendo SNES. Рімейк запропонує поліпшену графіку та кілька ігроладних нововведень. До прикладу вчасно натискаючи кнопку можна завдати шкоди всім противникам, а не одному. Або ж після проходження основної гри повернутися до ускладнених босів.

Gothic II Complete Classic

Жанр: Action Adventure RPG
Дата: 29 листопада 
Платформа: Switch

Якщо ви пропустили легендарну Gothic II або ж хочете взяти улюблену класичну гру в дорогу, то вже в кінці місяця для Switch вийде збірка Gothic II та доповнення Night of the Raven. Як і у випадку з вересневим релізом порту першої частини Gothic, з якісних поліпшень лише адаптоване керування під консоль.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: