Партнер СЕО Новини 18.02.2024 о 11:50 views icon

Vbet візьме участь в організації центру для підтримки людей, схильних до ігрової залежності

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/1febc6397df7060f6bda32aa9e7b9c48?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/1febc6397df7060f6bda32aa9e7b9c48?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Обережне, нерідко досить негативне ставлення частини суспільства до легалізації азартних ігор спричинене можливим поширенням ігрової залежності. Тому держава, скасовуючи у 2020 році мораторій на азартні розваги, передбачила низку вимог, дотримання яких має до мінімуму знизити ризик розвитку патологічного потягу. Один із ключових принципів — дотримання принципів відповідальної гри.

Суть принципів відповідальної гри

Правила соціальної відповідальності розроблені з метою убезпечити від надмірного захоплення любителів крутити рулетку, запускати слоти або робити ставки на спорт.

З боку бізнесу дотримання правил, зокрема, означає:

  • запобігання доступу до гри для неповнолітніх;
  • надання повної та достовірної інформації про виграшні шанси та можливі фінансові втрати;
  • позиціонування азартних ігор як виду дозвілля, а не способу збагачення.

Організаторам також заборонено приймати ставки в кредит або надавати гравцю позику. Не можна також заохочувати обіцянками великого виграшу або пропонувати, наприклад, алкогольні напої. А ось такі заохочення, як, скажімо, промокоди Favbet, цілком законні.

Зазначимо, що подібні бонусні пропозиції роблять й інші ліцензійні оператори. Так, використовуючи, скажімо, промокод Vbet, гравець може отримати фрібет, надбавку до депозиту, гроші на бонусний рахунок, підвищені коефіцієнти і т.д. Не є порушенням закону й винагорода для нових клієнтів. Так, наприклад, створивши обліковий запис і активувавши в GG bet промокод, можна отримати бонус до депозиту, страховку чи безкоштовну ставку.

Легальні оператори також зобов’язані інформувати своїх клієнтів про ознаки ігрової залежності та місця, де їм нададуть допомогу у разі потреби.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Про центр підтримки GamCare Space

Деякі компанії не обмежуються виконанням закону, а беруть участь у реалізації проектів, спрямованих на підтримку людей із ризиком розвитку залежності від азартних ігор. Так, нещодавно стало відомо, що бренд Vbet приєднався до впровадження державної програми з надання послуг соціально-психологічної реабілітації особам з ознаками лудоманії. Спільно з громадською організацією “Центр відповідальної гри” компанія візьме участь у відкритті центру GamCare Space. Тут зможуть отримувати допомогу проблемні та патологічні гравці, а також члени їхніх сімей. Планується залучити до роботи у центрі юристів, психологів, соціальних працівників. Консультації будуть проводитися очно, індивідуально та в групах. Також можна буде звернутись на гарячу лінію. Центр, як очікується, почне працювати вже у 2024 році.

Зазначимо, що для Вбет участь у відкритті GamCare Space — це не разова акція, а логічне продовження просвітницької та практичної діяльності в рамках політики відповідальної гри.



Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: