Новини Кіно 30.05.2024 о 21:14 comment views icon

Арагорн хоче у «Володар перснів: Полювання на Ґоллума» — Вігго Мортенсен бажає повернутися до ролі, якщо це буде доречно

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Арагорн хоче у «Володар перснів: Полювання на Ґоллума» — Вігго Мортенсен бажає повернутися до ролі, якщо це буде доречно

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Вігго Мортенсен хотів би повернутися до ролі Арагорна у фільмі «Володар перснів: Полювання на Ґоллума». Але лише якщо він як і раніше підходить на цю роль.

У нещодавньому інтерв’ю GQ Мортенсену пригадали його коментар часів виходу «Гобіта». Тоді він казав, що готовий повернутися у ролі Арагорна за відповідних обставин. Актора запитали, чи його бажання все ще актуальне на тлі інформації про новий фільм.

«Звичайно. Я точно не знаю, якою буде історія, я не чув. Можливо, я колись про це почую. Мені подобається грати цього персонажа. Я багато чого навчився, граючи цього персонажа. Мені це дуже сподобалося. Я б зробив це, лише якби я підходив для цього з погляду віку, у якому я зараз, і так далі. Зробіть це, лише якщо я підходжу для персонажа. Інакше було б нерозумно», — відповів Мортенсен.

Вже відомо, що Енді Серкіс буде режисером нового фільму про Ґоллума та знов повернеться до своєї ролі з «Володаря перснів». Пітер Джексон цього разу виступить продюсером. Також про фільм відомо, що він вийде в прокат у 2026 році — це вся точна інформація на цей час. Але судячи з назви фільму, у ньому майже напевно йтиметься про відрізок часу, який передував основній трилогії — коли Ґоллума розшукували обидві сторони конфлікту. У такому разі участь Арагорна у подіях була б цілком доречною.

Наступним фільмом Мортенсена буде стрічка «Мертвим не боляче», у якій актор написав сценарій, зрежисував та зіграв головну роль. «Мертвим не боляче» вийде на великий екран 31 травня.

Серіал «Володар перснів: Персні влади» покаже Тома Бомбаділа — кадри з персонажем

Онлайн-курс "English for Designers" від Vocabulaba.
Навчіться описувати деталі своєї роботи, формувати CV англійською та вільно обговорювати флоу проєктів із замовниками.
Детальніше про курс

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: