Новини Пристрої 10.05.2024 о 13:05 comment views icon

ASUS представляє ROG Ally X — портативна консоль позбавилася головних недоліків і вийде 2 червня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

У портативній консолі The Next ROG Ally, або ASUS ROG Ally X, компанія зробила спробу позбавитися усіх недоліків, на які нарікали користувачі. При цьому консоль не отримала суттєвого покращення характеристик і не називатиметься ROG Ally 2.

Основне покращення — акумулятор. ASUS оснастила консоль батареєю, більшою на 40%. Компанія не надає точних даних щодо місткості, але каже, що геймери, які очікують близько 3 годин ігрового процесу, у порівнянні з 1,5 годинами автономної роботи оригінальної версії, не повинні бути розчаровані.

The Next ROG Ally, або ASUS ROG Ally X

Також ASUS ROG Ally X підтримуватиме накопичувачі M.2 2280 SSD, що має спростити оновлення. Раніше деякі ентузіасти навіть пристосовували звичайні SSD до консолі, тепер для цього не знадобиться апаратна модифікація. Зміни щодо батареї та накопичувача можуть свідчити про те, що консоль може бути більшою, але даних про розміри немає — відомо лише, що консоль стане важчою.

Система отримає понад 16 ГБ оперативної пам’яті, ASUS не каже скільки саме та не надає даних щодо швидкості. Слот для SD-карти був переміщений далі від вентиляційного отвору. ASUS не визнала проблем з температурою, швидше, зміни були продиктовані оновленою системною платою та дизайном. Пристрій також буде легше ремонтувати — конструкцію джойстиків покращили. Ще одне «суттєве» покращення — чорний колір.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

Процесор Ryzen Z1 Extreme та екран 7″ з частотою оновлення 48–120 Гц не зазнали змін, тож користувачі зможуть розраховувати на ту саму продуктивність та якість зображення. Точна ціна невідома, але ASUS ROG Ally X буде дорожчою за попередню модель. Консоль вийде 2 червня.

У консоль ASUS ROG Ally встановили SSD на 4 ТБ – модифікація надзвичайно проста

Джерело: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: