Новини Новини 28.04.2022 о 17:50 comment views icon

Електромобіль Polestar 2 отримав оновлені компоненти та покращену екологічність, зокрема завдяки технології блокчейн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Шведський автовиробник Polestar оголосив про кілька оновлень і покращень свого електромобіля Polestar 2. Споживачам стануть доступні два нові кольори кузова, нові колісні диски, оновлення інтер’єру та деякі інші покращення, у тому числі пов’язані з екологічністю.

Замінивши певні матеріали та компоненти на ті, які виготовляються із застосуванням відновлюваних джерел енергії, компанії вдалося знизити викиди вуглецю у розрахунку на один автомобіль. Зміни в алюмінієвому акумуляторному відсіку та колесах призведуть до скорочення викидів CO2 для кожного зібраного Polestar 2 у майбутньому. Зокрема, алюміній у колісних дисках замінений низьковуглецевим алюмінієм, який виробляється з використанням відновлюваних джерел енергії. У компанії очікують, що ці два компоненти дозволять досягти загального зниження викидів CO2-еквівалента приблизно на 1350 кг на кожен автомобіль. Ці зміни запроваджуватимуть у другій половині 2022 року.

Крім того, Polestar також використала технологію блокчейн для відстеження ланцюжка постачання мінералів від їхнього джерела до готового електромобіля, щоб забезпечити етичний видобуток (що відповідає стандартам безпеки, захисту робітників та недопущення дитячої праці). Зазначається, що акумулятори покращені завдяки партнерству з компанією Circulor. Остання використовує технологію блокчейн для відстеження процесу придбання як слюди, так і кобальту, гарантуючи, що весь процес видобутку та виробництва залишиться етичним.

Повний перелік оновлень для Polestar 2 виглядає так:

  • Нові кольори кузова: Space (чорний металік) та Jupiter (золото-сірий із червоними вставками).
  • Новий дизайн колісних дисків (стандартні 19-дюймові та додаткові 20-дюймові)
  • Цинково-сірий колір для вентильованої шкіряної оббивки Nappa, доступної з новою декоративною обробкою зі світлого ясеня.
  • Знімний протисонцевий козирок для панорамного скляного даху.
  • Покращений діапазон оптимальної температури для теплової помпи (входить до Plus Pack), що збільшить реальний запас ходу у несприятливих умовах.
  • Удосконалений салонний фільтр і модернізований датчик твердих частинок в салоні разом з новим додатком дозволять поліпшити якість повітря в салоні.

Ціни, рейтинг дальності та доступність Polestar 2 з цими оновленнями будуть оголошені найближчими тижнями.

Для электромобиля Polestar 2 вышел программный апдейт, который добавляет 50 кВт мощности за 1000 евро

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Джерело: electrek


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: