Новини Крипто 25.05.2022 о 16:37 comment views icon

Google Cloud шукає спеціалістів у нову команду Web3

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Google Cloud вже кілька місяців цікавиться криптовалютами та технологією блокчейн. Тепер дочірня компанія Alphabet шукає нового кандидата, який очолить її маркетингову стратегію та перехід до Web3.

У нещодавно опублікованій пропозиції Google Cloud оголошує про відкриття вакансії «Керівник відділу маркетингу продуктів». Кандидат відповідатиме за поширення інформації про ініціативи компанії в галузі Web3. Як пояснюється у вакансії, основна увага приділяється маркетингу та демонстрації продукції новим клієнтам:

«У цій ролі ви будете відповідати за ключові аспекти маркетингу, спрямованого на створення Google Cloud у спільноті, корпоративній спільноті та спільноті розробників. Ви керуватимете всім процесом від усвідомлення та розгляду […] до створення купівельного попиту».

Місце розташування кандидатів обмежено Нью-Йорком, Сан-Франциско, Сіетлом та Саннівейлом.

Хоча Google є одним із королів Web 2.0, він, схоже, не збирається так легко поступатися своїм місцем у революції Web3. Навпаки, американський гігант пояснює, що як технологічна компанія, вона також хоче взяти участь у цій революції.

У оголошенні, зробленому на початку року, компанія Google Cloud навіть заявила, що натхненна тим, чого вдалося досягти й що створюється в цій галузі:

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

«Нас надихає робота, яку наші клієнти вже ведуть у криптовалютному просторі, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість надати інфраструктуру та технології для підтримки можливостей, що надаються блокчейном».

У той час Google Cloud оголосив про створення команди, що займається децентралізованими технологіями та блокчейном. Мета була зрозуміла: підтримати всі цікаві ініціативи, починаючи з перевірки вузлів та керування ланцюжком і закінчуючи допомогою користувачам у розміщенні їх вузлів у хмарі.

Директор з маркетингу, якого шукає Google Cloud, приєднається до цієї нещодавно сформованої команди. Команду очолює Рохіт Бхат, директор з ринків капіталу та криптовалютам дочірньої компанії.

Криптовалютные платформы переманивают IT-специалистов из крупных компаний для создания Web3


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: