Новини Ігри 17.07.2024 о 15:55 comment views icon

GTA 6: три таємничі острови розширять ігровий світ. Що відомо?

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

GTA 6: три таємничі острови розширять ігровий світ. Що відомо?

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія Rockstar Games готує масштабне оновлення для своєї популярної серії Grand Theft Auto. За інформацією з різних джерел, шоста частина гри запропонує гравцям не лише основну локацію у вигаданому штаті Леоніда, але й три додаткових острови.

Відомий інсайдер Тайлер Маквікер (Tyler McVicker) натякнув на появу Куби в грі. Інше джерело повідомляє про острів, натхненний Багамами, та ще одну невідому локацію. Ці додаткові території значно розширять ігровий світ порівняно з попередньою частиною серії.

Розробники прагнуть зробити більшість будівель у грі інтерактивними, що компенсує дещо менші, ніж геймери очікували, розміри карти. Це нововведення має суттєво підвищити рівень занурення гравців у віртуальний світ.

Реліз GTA 6 запланований на осінь 2025 року. Попри тривалий період очікування, інтерес до гри залишається надзвичайно високим. Перший трейлер вже переглянули понад 200 мільйонів разів, що свідчить про величезний попит на продовження легендарної серії.

Rockstar Games не розкриває всіх деталей про майбутню гру, зберігаючи інтригу. Проте компанія обіцяє, що GTA 6 стане їхнім найамбітнішим проєктом, який встановить нові стандарти в індустрії відеоігор.

Онлайн-курс "HR-менеджер" від Laba.
Оновитіть HR-стратегію, оптимізуйте HR-процеси та прокачайте бренд роботодавця.Досвід та особистий фідбек від експертів HR-сфери.Курс схвалено HRCI, містить 80% практики.
Детальніше про навчання

Трейлер GTA 6 зібрав 200 млн переглядів, але рекорд — у мобільного платформера

Джерело: Tech4gamers

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: