Новини Софт 21.11.2022 о 09:23 comment views icon

Ілон Маск привітав повернення в Twitter репера Каньє Веста, раніше заблокованого за антисемітські публікації

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Новий власник Twitter Ілон Маск продовжує демонструвати свою прихильність до суперечливих осіб на платформі. Буквально днями він розблокував обліковий запис Дональда Трампа (за підсумками народного голосування з результатом 51,8% «За» та 48,2% «Проти», хоча раніше він обіцяв, що такі рішення прийматиме спеціальна рада з модерації контенту). Тепер черга дійшла і до американського музиканта Йе, раніше відомого як Каньє Вест.

Обліковий запис Йе був заблокований на початку жовтня через антисемітську публікацію, в якій він обіцяв перейти «у смертельний режим 3 проти євреїв» (ймовірно, йшлося про аналог підвищеної бойової готовності збройних сил США за шкалою DEFCON).

Наприкінці жовтня обліковий запис Йе було відновлено. Тоді Маск заявив, що це було не його рішення. Тепер же Йе зробив тестову публікацію, щоб перевірити доступ до соцмережі, а потім написав «Шалом : )». Після цього Маск привітав повернення репера в Twitter, відповівши на його тестовий твіт: «Не вбивай те, що Йе ненавидить, Збережи те, що Йе любить».

Job Interview Crash Course.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

У Twitter спостерігається збільшення кількості користувачів після того, як Ілон Маск купив цю платформу. Вона привернула увагу низкою скандалів, викликаних звільненнями та проханнями працівників знову повернутися, ультиматумом для співробітників, неоднозначними змінами правил та розблокуванням раніше заблокованих користувачів. Хоча кількість користувачів у Twitter збільшується, за словами Bloomberg, ситуація, що склалася, може ще більше відштовхнути рекламодавців, які останнім часом з обережністю ставилися до асоціації своїх брендів зі скандальним сервісом.

Джерело: Bloomberg

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: