Новини Софт 16.11.2022 о 19:06 comment views icon

Twitter 2.0: Маск закликає співробітників бути «надзвичайно жорсткими» та ефективними або залишити компанію з вихідною допомогою

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Після придбання Twitter Ілоном Маском соціальну мережу безперервно лихоманить. Вона запроваджує нові правила, незабаром скасовує їх, звільняє співробітників, потім просить їх повернутися назад. Маск вже звільнив багатьох співробітників, у тому числі тих, хто його критикує, і не планує на цьому зупинятися. Він надіслав уночі електронного листа працівникам, у якому висунув їм ультиматум: дотримуватися «жорсткої» культури у Twitter або залишити компанію з вихідною допомогою.

Маск попросив співробітників Twitter підписати онлайн-форму до 17:00 за східним часом у четвер 17 листопада (00:00 18 листопада за Київським часом), взявши на себе зобов’язання «довго працювати з високою інтенсивністю». Якщо співробітники Twitter відмовляться підписувати форму, то вони отримають вихідну допомогу за 3 місяці.

Колишній інженер Uber Гергелі Орос каже, що електронний лист Маска описує «Twitter 2.0», яким керуватимуть інженери, а «ті, хто пише відмінний код», відіграватимуть більш важливу роль усередині компанії. Також у листі Маск заявив, що співробітникам буде потрібно «бути надзвичайно жорсткими» і працювати «довгі години» з високою інтенсивністю.

«У майбутньому, щоб створити проривний Twitter 2.0 і досягти успіху у світі, де конкуренція постійно зростає, нам потрібно бути надзвичайно жорсткими. Це означатиме тривалий час роботи з високою інтенсивністю. Тільки виняткова ефективність вважатиметься прохідним балом.

Twitter також буде більшою мірою орієнтований на інженерів. Дизайн і керування продуктом, як і раніше, будуть дуже важливими і будуть підкорятися мені, але ті, хто пише відмінний код, становитимуть більшу частину нашої команди і матимуть найбільший вплив. За своєю суттю Twitter це компанія, що займається програмним забезпеченням і серверами, тому я думаю, що це має сенс.

Якщо ви впевнені, що хочете стати частиною нової Twitter, натисніть «Так» на посилання нижче:

Будь-хто, хто не зробить цього до 17:00 за східним часом завтра (четвер), отримає вихідну допомогу за три місяці.

Яке рішення ви не прийняли б, дякуємо вам за зусилля, спрямовані на те, щоб зробити Twitter успішним.

Ілон»

Електронний лист з’явився лише через тиждень після першої зустрічі Маска зі співробітниками Twitter і через два тижні після того, як він наказав провести масові звільнення, скоротивши приблизно половину співробітників компанії по всьому світу.

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: