Новини Кіно 17.10.2023 о 10:11 comment views icon

Кіану Рівз анонсував серіал про унікальну перемогу Brawn GP в F1

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Кіану Рівз Brawn GP

Стримінговий сервіс Disney+ повідомив дату виходу документального серіалу Кіану Рівза про знаменитий тріумф команди Brawn GP, яка здобула титул чемпіона в Формулі 1 у 2009 році. Серіал під назвою Brawn: The Impossible Formula 1 Story вийде 15 листопада на Disney+ та Hulu.

Кіану Рівз виступить виконавчим продюсером та ведучим, передає Top Gear. Brawn: The Impossible Formula 1 Story розповість історію нової команди в якої було мало часу на підготовку, яка майже випадково виграла залік пілотів та кубок конструкторів в чемпіонаті F1 2009 року.

Кіану Рівз анонсував серіал про унікальну перемогу Brawn GP в F1

Історія Brawn GP

Почалося все з бажання Honda залишити чемпіонат F1. Проте японцям не вдалося знайти нормального покупця і вони прийняли рішення передати команду Росcу Брауну, знаменитому інженеру та керівнику команд, причетному до всіх 7 титулів Міхаеля Шумахера (у Benetton та Ferrari), за символічний 1 фунт стерлінгів.

Брауну вдалося швидко домовитися про двигуни Mercedes, та використати власне шасі, яке розроблялося ще до офіційного продажу команди 6 березня 2009 року (перший етап в Австралії відбувся вже 29 березня). Пощастило, що це був сезон зміни технічного регламенту, й усі команди знаходилися в більш-менш рівних умовах. Проте часу було мало й Браун вирішив відмовитися від нової системи KERS, елементу, який рекуперував гальмівне зусилля.

Надзвичайно ефективним виявився новостворений аеродинамічний елемент під назвою подвійний дифузор. Через кілька етапів його почали копіювати й інші команди, зокрема Red Bull, проте Brawn GP було вже не догнати. В кінці сезону Росс Браун продав 75% акцій до Mercedes, яка вирішила відновити повноцінну команду (на той час вона лише виробляла двигуни для F1), та потім виграла ще 7 чемпіонських титулів з Льюїсом Гемільтоном та Ніко Розбергом.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Кіану Рівз анонсував серіал про унікальну перемогу Brawn GP в F1

Що нам покаже Кіану Рівз

На глядачів очікують 4 серії, в яких історію згадають головні фігуранти сезону 2009. Звісно будуть інтерв’ю з самим Россом Брауном та чемпіоном світу 2009 Дженсоном Баттоном з напарником Рубенсом Баррікело. Також свою версію розкажуть з точки зору тодішніх конкурентів — Кристіана Хорнера, керівника команди Red Bull.

Кіану Рівз анонсував серіал про унікальну перемогу Brawn GP в F1

Судячи з фотографій в комбінезоні, Дженсона Баттона таки посадять знову за кермо легендарного боліда. Також Disney обіцяє надати багато кадрів з архівів F1, більшість із яких «раніше ніхто не бачив».

Кіану Рівз Brawn GP


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: