Новини Софт 25.01.2024 о 15:05 comment views icon

Лише за ордерами. Amazon обмежить доступ поліції до отримання відео з розумних дверних дзвінків Ring

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Лише за ордерами. Amazon обмежить доступ поліції до отримання відео з розумних дверних дзвінків Ring

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

З наступного тижня компанія вимкне Request For Assistance програму, яка дозволяла правоохоронцям отримувати записи з розумних дверних дзвінків та камер спостереження користувачів. Надалі служби мають отримати й надати офіційний ордер, щоб використовувати ці дані, повідомляє Bloomberg.

Тим часом критиці піддавалась і практика компанії, яка дозволяла поліції майже безперешкодно отримувати доступ до записів з розумних дверних дзвінків чи камер спостереження Ring. На початку компанія надсилала користувачам листа із проханням поділитися відео з поліцією добровільно, а вже у 2021-му вимагала від правоохоронців та пожежників оприлюднювати ці запити через окрему програму Neighbors. Нині ж доступ до відео нададуть лише за офіційним ордером.

Натомість Ring «‎присвятить свої ресурси новим продуктам і програмам у Neighbors» — додатку, який надає попередження про злочини та безпеку в реальному часі від сусідів та місцевих правоохоронних органів.

Критикували компанію й через те, що записи з пристроїв Ring нерідко з’являлися в інтернеті. У 2022 році Amazon та MGM навіть анонсували телешоу Ring Nation з вірусними відео, знятими розумними дверними дзвінками та камерами.

Торік у грудні Google також заявила, що змінить функцію історії місцезнаходжень на Картах, усунувши можливість для поліції запитувати дані про всіх, хто знаходився поблизу місця злочину.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: