Новини Кіно 26.07.2024 о 16:32 comment views icon

Marvel заспойлерила X-23 у трейлері «Дедпула і Росомахи», бо Дафні Кін хотіла прийти на прем’єру

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Marvel заспойлерила X-23 у трейлері «Дедпула і Росомахи», бо Дафні Кін хотіла прийти на прем’єру

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Керівник студії Marvel Кевін Файгі розповів про причини такого рішення на прем’єрі стрічки в Нью-Йорку.

X-23, також відома як Лора Кінні, — це клон Росомахи, створений із його ДНК. Уперше (не враховуючи анімаційний серіал X-Men: Evolution і комікси) цей персонаж з’явився у фільмі «Лоґан» 2017 року, де юна Дафні Кін зіграла роль дівчинки-мутанта з надздібностями, схожими на здібності Росомахи. X-23 володіє прискореною регенерацією, надлюдською силою та адамантієвими кігтями.

Marvel заспойлерила X-23 у трейлері «Дедпула і Росомахи», бо Дафні Кін хотіла прийти на прем'єру
Дафні Кін у ролі X-23, фільм «Лоґан» (2017 рік)

За словами Файгі, Дафні Кін дуже хотіла відвідати прем’єру, але її поява могла б стати спойлером. Тому Marvel вирішила розкрити цю інформацію заздалегідь.

«Ми вирішили показати X-23 у трейлері, оскільки її поява розкриває емоційне ядро фільму», — пояснив Файгі.

Керівник Marvel додав, що маркетингова команда Disney точно знає, коли варто розкрити більше інформації, а коли – стриматися. Врешті-решт, студія погодилася включити X-23 до трейлера, оскільки це виглядало доречно та дозволило Дафні Кін відвідати прем’єру.

Фільм «Дедпул і Росомаха» знаменує повернення Г’ю Джекмана до ролі мутанта з кігтями після його прощання у стрічці «Лоґан». Раян Рейнольдс, який втретє зіграє балакучого найманця, розповів про свої враження від роботи над фільмом.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

«Я найбільше пишаюся тим, що кожен кадр „Дедпула і Росомахи“ продуманий до найменших деталей. Ми приділили стільки часу та уваги кожному моменту, і це справді окупилося», — поділився Рейнольдс із журналістами.

Г’ю Джекман додав: «У нас обох були дуже високі очікування від фільму. Ми хотіли перевершити їх, оскільки ці персонажі багато значать для нас. Наша дружба — одна з найважливіших речей у моєму житті. Ми прагнули зробити все якнайкраще, і, на мою думку, результат перевершив усі сподівання».

Також нещодавно Кевін Файгі сказав, що можливий кінокросовер Marvel та DC, і «Дедпул і Росомаха» не буде останнім фільмом дуету.

В Україні фільм стартував у прокаті 25 липня.

Marvel запустила фейкові витоки «Дедпула і Росомахи» в мережу, щоб приховати найбільші камео

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Джерело: Variety

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: