Новини WTF 06.05.2024 о 15:47 comment views icon

Маск порадив Джоан Роулінг публікувати «цікавий і позитивний» контент на X/Twitter замість дописів про трансгендерність

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Маск порадив Джоан Роулінг публікувати «цікавий і позитивний» контент на X/Twitter замість дописів про трансгендерність

І мільярдер, і письменниця часто зазнавали критики щодо своїх поглядів і висловлювань з питань трансгендерності.

У коментарях до одного з дописів Джоан Роулінг Ілон Маск порадив авторці «Гаррі Поттера» писати більше «цікавого та позитивного контенту»:

«Хоча я щиро погоджуюся з вашими думками щодо статі/гендеру, чи можу я запропонувати вам також публікувати цікавий і позитивний контент з інших питань?», — написав Маск.

Сам допис датований 6 квітня, однак Маску знадобився місяць, аби зважитись на коментар. Цікаво, що Роулінг у наступній публікації відреагувала на пораду власника соцмережі X:

«Тільки що зрозуміла, що пропустила вчорашню пораду ділитися більш позитивним вмістом… тож ділюся статею про своє письменницьке життя, яка була опублікована сьогодні в The Sunday Times. Ні в якому разі це не слід тлумачити як те, що я роблю все, що мені сказано».

Маск пожартував у відповідь:

«Мені й самому час від часу потрібно нагадувати про це».

Дійсно мільярдер неодноразово робив суперечливі коментарі щодо питань трансгендерності, що призвело до того, що його донька-підліток, яка є транссексуалом, торік подала клопотання про зміну свого прізвища і заявила, що не хоче бути пов’язаною зі своїм батьком «у будь-якій формі».

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Роулінг так само неодноразово робила суперечливі заяви щодо питань трансгендерності, що критикували актори, які знялися у фільмах про Гаррі Поттера, зокрема Деніел Редкліфф, Емма Вотсон і Едді Редмейн.

У Twitter слова «цис» та «цисгендер» на чиюсь адресу вважатимуться образою – так вирішив Ілон Маск, його підтримала Джоан Роулінг

Джерело: Business Insider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: