Новини Софт 21.06.2022 о 17:41 comment views icon

«Ментори в тилу» — українські волонтери запустили освітню платформу, яка працюватиме на підтримку ЗСУ

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Волонтери «Робота в тилу» «Ментори в тилу» — українські волонтери запустили освітню платформу, яка працюватиме на підтримку ЗСУ«Ментори в тилу» — українські волонтери запустили освітню платформу, яка працюватиме на підтримку ЗСУПлатформа, де можна знайти роботу, волонтерські запити або запропонувати власну допомогу та «Виробники в тилу» «Ментори в тилу» — українські волонтери запустили освітню платформу, яка працюватиме на підтримку ЗСУ«Ментори в тилу» — українські волонтери запустили освітню платформу, яка працюватиме на підтримку ЗСУХаб перевірених українських виробників військового спорядження запустили нову освітню платформу — «Ментори в тилу». Деталі нам розповів засновник проєкту «Робота в тилу» Артур Федоренко.

Це майданчик, де зібрані майстри своєї справи з різних відомих компаній, таких як Google, Facebook, Amazon, Snapchat, Grammarly, MacPaw та ін. Понад 100 людей у ролі менторів надають професійні консультації у різних сферах, а отримані кошти перераховують до фондів підтримки ЗСУ (хто 50%, а хто всі 100%).

«Ментори в тилу» — українські волонтери запустили освітню платформу, яка працюватиме на підтримку ЗСУ

Під час купівлі сесії з ментором клієнт сам обирає, в який із фондів хоче перерахувати кошти, а платформа розподіляє отримані кошти до обраних фондів. Наразі майданчик працює з фондами Валерія Залужного, Сергія Притули, «KOLO» та «Повернись живим». Проте можна обрати будь-який інший фонд не з цього списку.

«Ментори в тилу» — українські волонтери запустили освітню платформу, яка працюватиме на підтримку ЗСУ

Наразі на платформі є 6 напрямків:

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс
  1. HR / Рекрутинг
  2. Маркетинг / PR / Реклама
  3. Менеджмент
  4. IT-розробка
  5. Дизайн / Графіка
  6. Стартапи

Кожен із напрямків має певний набір фільтрів і ключових навичок для зручного пошуку ментора з потрібним досвідом. Профіль ментора детально заповнений, має відеопривітання, а також календар з актуальними годинами для сесій із ним.

«Ментори в тилу» — українські волонтери запустили освітню платформу, яка працюватиме на підтримку ЗСУ

Більшість сесій на платформі платні — ціни варіюються від $10 до $400 за годину. Водночас є і безоплатні сесії. Також на сайті є послуга підбору ментора — потрібно заповнити коротку онлайн-форму та описати ситуацію, після чого команда знайде необхідного експерта.

Платформа «Ментори в тилу» планує розширювати наявні напрямки, щоб охопити усі види діяльності (передбачається навіть такі важливі для країни напрямки, як агрономія, будівництво, медицина тощо). Водночас Україна — не єдиний регіон, де працює майданчик. Тут вже є фахівці із США, Великобританії, Сінгапуру та деяких країн ЄС.

Стати ментором може будь-хто охочий із досвідом. Головна умова — пройти перевірку та відбір адміністраторами платформи.

Зауважимо, що «Ментори в тилу» — некомерційний проєкт. Платформа «Ментори в тилу» разом із менторами перераховує свій заробіток на ЗСУ. На зображенні у профілі кожного ментора чітко вказано, скільки  той віддає в ЗСУ. Платформа отримує 20% комісії, половину з якої віддає до ЗСУ. Інша половина комісії забезпечує функціонування платформи — кошти йдуть на покриття поточних операційних витрат. Волонтери регулярно звітують про витрати. Тобто, все максимально прозоро. За напрямом менторів поки нічого не встигли перерахувати у фонди підтримки ЗСУ, оскільки ініціатива тільки запустилася. Проте незабаром буде створена окрема сторінка, де публікуватимуться детальні звіти по кожному з фондів та витратах платформи за окремими статтями.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: