Новини Новини 01.04.2022 о 13:41 comment views icon

Мінцифра: внести зміни та закрити ФОП знову можна на сайті «‎Дія»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Після відновлення роботи державних реєстрів Мінцифра: внести зміни та закрити ФОП знову можна на сайті «‎Дія»Мінцифра: внести зміни та закрити ФОП знову можна на сайті «‎Дія»Від початку російського вторгнення до України служби нацбезпеки відключили усі держреєстри, щоб захистити дані українців, а зараз їх робота відновлюється команда розробників «‎Дія» продовжує поступово поновлювати послуги — 28 березня запрацювала автоматична реєстрація ФОП на сайті «‎Дія», а сьогодні розробники повернули українським підприємцям просту та зручну можливість внесення змін та закриття бізнесу через кабінет на сайті «‎Дія».

Ці можливості знову доступні на сайті «‎Дія» та дозволяють зробити все за кілька кліків:

Щоб скористатися можливістю, потрібно авторизуватися на порталі та натиснути «Замовити за 2 хвилини» чи «Замовити за 10 хвилини» в залежності від послуги. Далі система підтягне потрібні дані, після чого залишиться тільки все перевірити та підписати е-підписом. Заява буде автоматично надіслана реєстратору та оброблена протягом доби. ЇЇ статус можна відстежувати в кабінеті громадянина на порталі «‎Дія».

Тільки за першу добу з відновлення автоматичної реєстрації українці зареєстрували понад 1000 ФОП у «Дії». Серед лідерів відкритих ФОП — сфери надання інформаційних послуг, ІТ та роздрібна торгівля.

Мінцифра: внести зміни та закрити ФОП знову можна на сайті «‎Дія»

За три дні послугою автоматичної реєстрації ФОП скористалися вже 1800 українців


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: