Новини Софт 22.11.2022 о 13:05 comment views icon

Оновлено: monobank — 5 років. Гороховський запустив новий мегазбір для ЗСУ, у якому за донати можна отримати пиво monobeer та унікальну марку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Популярний платіжний застосунок monobank на честь свого 5-річчя влаштував черговий мегазбір для ЗСУ, тому що — правильно, допомоги для ЗСУ багато не буває. Деталі нового благодійного збору повідомив у соцмережах співзасновник проєкту Олег Гороховський.

Оновлено [25 листопада 15:33]: В підсумки вдалося зібрати 39,1 млн грн. Ще 900 тис. monobank додасть від себе, щоб округлити суму до 40 млн грн. Їх перерахують на флот морських дронів — збір на них раніше оголосив президент на платформі UNITED24. Цього вистачить на чотири морські дрони — monobank, Банка, КЕШБЕК i Кіт та Єнот. Клієнти надонатили загалом на майже 60’000 банок пива. Підсумки розіграшу марок та імена щасливчиків за цим посиланням.

Запуск застосунку monobank відбувся у листопаді 2017 року (з 17 жовтня по 22 листопада сервіс працював у режимі бета-тестування). 25 червня 2022 року проєкт перетнув позначку 6 млн клієнтів, а сьогодні картки monobank мають 6,6 млн українців. Кілька днів тому monobank модернізував внутрішню інфраструктуру для забезпечення працездатності у разі повного блекауту — 5-річчя проєкту власники платіжного сервісу, який працює за ліцензією “Універсал Банку” Сергія Тігіпка, вирішили відзначити новим великим збором для ЗСУ. Якщо конкретніше, збирають на вже добре знайомий ударний безпілотник «Байрактар». Мета — 180 млн. Охочі можуть задонатити копійчину на відповідну банку mono.

Щоб заохочувати своїх клієнтів активніше донатити, monobank придумав новий розіграш з подарунками — фірмовим пивом monobeer та унікальною маркою з зображенням кота, який є власною торговою маркою Fintech Band та широко використовується у платіжному застосунку. Наклад марки — 1000 штук.

Умови конкурсу — донат від 10 гривень на потреби ЗСУ. Переможців виберуть випадковим чином серед усіх, хто зробив донат (чим більше донатів кратних 10, тим більше шансів на виграш марки). Донати прийматимуть до 22:00 24.11, а підбиття підсумків розіграшу — 25.11 у телеграм-каналі ОГо. У разі донату з картки іншого банку потрібно вказати контактні дані в коментарях до платежу.

Без розіграшу пакування з двох банок monobeer гарантовано отримають ті, хто задонатить у банку суму 1000 грн і більше (по дві банки за кожні 1000 грн). Пиво, яке було створено за спеціальним рецептом (під час варіння використовується 1 сорт хмелю та солоду, а не суміш), тільки для тих, кому вже виповнилося 18 років. Станом на момент виходу новини зібрано вже майже 8 млн грн.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Це вже третій великий збір для ЗСУ саме від monobank з початку війни — наприкінці травня співзасновник monobank Олег Гороховський організував власний благодійний розіграш ажіотажних марок «Укрпошти» — за два дні він зібрав 8 754 000 грн та округлив цю суму до 10 млн грн і перерахував фонду Сергія Притули для закупівлі всього необхідного під потреби ЗСУ. У червні через monobank за шість днів зібрали 64 млн грн на комплекси Warmate в межах проєкта «Армія дронів». З початку війни monobank запустив кілька інструментів для благодійних зборів, а Банки стали найголовнішим. З нещодавніх можна пригадати збір на «Ловеця Шахедів» та спільний проєкт «Повернись живим» з ГУР МОУ Black Box.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: