Новини Софт 12.10.2022 о 15:31 comment views icon

Мультяшні ефекти в Need for Speed Unbound можна буде вимкнути

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Минулого тижня EA та Criterion Games офіційно анонсували гру Need for Speed ​​Unbound та представили тизер-трейлер проєкту. Тоді багато шанувальників серії засмутила мультяшна графіка, продемонстрована в трейлері. Тепер розробники поділилися додатковими відомостями про новий художній стиль, а також показали новий трейлер – тепер з елементами геймплею.

Мультяшные эффекты в Need for Speed Unbound можно будет отключить

У грі Need for Speed ​​Unbound кастомізації автомобілів знову приділено велику увагу, як це було у деяких попередніх частинах франшизи. На додаток до звичайного набору деталей і опцій розробники впровадили колекційні художні оформлення, які можна наносити на автомобілі та навіть на знімні деталі. Це дозволить гравцям продемонструвати механічні начинки своїх автомобілів, знявши зовнішні поверхні.

Крім того, студія впроваджує етикетки як новий спосіб персоналізації ігрового процесу. Ці нові малюнки, натхненні графіті, проявляються під час прискорення. Вони являють собою «драматичні ефекти, що настроюються, які малюють навколишній світ, включаючи ілюстративні лінії, які вигравіювані навколо вигинів вашого автомобіля».

«Реалістичний світ і автомобілі Need for Speed ​​Unbound дійсно допомагають закріпити візуальні ефекти», – каже артдиректор Даррен Уайт про новий художній стиль. «Отримуючи натхнення від вуличного мистецтва та іншими медіа, ми творчо обходимося з персонажами та візуальними ефектами, перетворюючи їх на експресіоністські ілюстрації «вас» та «ваших дій». Це буквально «графіті, що оживають».

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Для тих, хто не оцінив художні вишукування розробників, Criterion Games передбачила можливість повністю вимкнути ці ефекти.

Гра Need for Speed ​​Unbound виходить 2 грудня на ПК, Xbox Series X та PlayStation 5. Попередні замовлення вже доступні за ціною від 1699 грн.

Джерело: neowin


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: