Новини Кіно 11.04.2024 о 15:17 comment views icon

Харизматична Емма Стоун (дуже запально!) танцює. Новий тизер антології Kinds of Kindness / «Різновиди доброти» Йоргоса Лантімоса

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Харизматична Емма Стоун (дуже запально!) танцює. Новий тизер антології Kinds of Kindness / «Різновиди доброти» Йоргоса Лантімоса

Kinds of Kindness / «Різновиди доброти», наступний фільм Йоргоса Лантімоса з Еммою Стоун, увійшов до основної конкурсної програми Каннського кінофестивалю.

З цієї нагоди Searchlight Pictures опублікувала новий тизер-трейлер з запальними танцями неймовірно харизматичної виконавиці однієї з головних ролей. Окрім розширеної сцени з танцями Емми Стоун, в тизері можна побачити ще кілька кадрів з іншими акторами. Режисер «Фаворитки» та «Бідолашних створінь» знову зібрав зірковий акторський склад, куди також увійшли Віллем Дефо, Джессі Племенс, Марґарет Кволлі Хонг, Гантер Шафер та інші.

Kinds of Kindness — фільм-антологія з трьох окремих історій, події яких розгортаються у наші дні в США. Зокрема, стрічка розповість: про безвольного чоловіка, який намагається налагодити своє життя; поліціянта, чия дружина таємниче зникла в морі, а потім так само загадково повернулася, але вже іншою людиною; і жінка, яка рішуче налаштована відшукати людину з особливими здібностями, якій судилося стати видатним духовним гуру.

Прем’єра фільму Kinds of Kindness / «Різновиди доброти» відбудеться на Каннському кінофестивалі, а світовий прокат стартує з 21 червня. Коли в Україні, поки невідомо.

Залишається згадати, що Емма Стоун отримала другий «Оскар» в кар’єрі за роль в «Бідолашних створіннях» (абсолютно заслужено!), попередньому фільмі Йоргоса Лантімоса, який відзначився ще трьома статуетками від кіноакадемії в технічних категоріях, а також отримав безліч нагород на інших церемоніях. А попереду у Лантімоса та Стоун ще одна спільна робота — ремейк південнокорейського фантастичного фільму 2003 року Save The Green Planet! / «Збережіть зелену планету!».

Новий постер

Харизматична Емма Стоун (дуже запально!) танцює. Новий тизер антології Kinds of Kindness / «Різновиди доброти» Йоргоса Лантімоса

Новий тизер-трейлер

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Попередній тизер-трейлер


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: