Новини Пристрої 13.06.2022 о 17:03 comment views icon

«Нова пошта» створила Box Master — онлайн-симулятор пакувальника, який вчить пакувати відправлення як треба

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Щоб пояснити  важливість правильного пакування та допомогти клієнтам опанувати цю важливу навичку «Нова пошта» розробила спеціальний сайт Box Master.

По суті, це онлайн-симулятор пакувальника, який дозволяє вивчити правила пакування різних товарів для відправлень за лічені хвилини.

 

«Нова пошта» створила Box Master — онлайн-симулятор пакувальника, який вчить пакувати відправлення як требаОнлайн-гра враховує усі етапи пакування: від вибору предмета для пакування до підбору розміру коробки, ущільнювача. Також на сайті є опис простих правил пакування, тарифи та відповіді на деякі питання щодо пакування.

«Щоб навчити людей пакувати правильно та не зламати собі голову, Нова пошта розробила спеціальний сайт з онлайн-грою. У ігровій формі за лічені хвилини кожен зможе опанувати правила пакування для різних товарів, які люди найчастіше відправляють. Можна робити у житті, що хочеш, але щоб відправлення надійшло цілим та неушкодженим — потрібно пакувати як треба — за правилами.

Тож, долучайтеся до гри — піклуйтеся про своє відправлення»

із пресрелізу Нової пошти

Крім цього, у кінці гри на кожного гравця чекає рейтинг його вправності як пакувальника. Водночас на коробках «Нової пошти» клієнти можуть побачити чек-лист вправного пакувальника, який допоможе вберегти вміст посилки від пошкоджень.

«Нова пошта» створила Box Master — онлайн-симулятор пакувальника, який вчить пакувати відправлення як треба


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: