Новини Софт 18.10.2023 о 10:17 comment views icon

Нові функції YouTube: блокування випадкових натискань, «стабільна гучність» та візуальні підказки для «‎Вподобайки» та «‎Підписатись»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Тепер ви точно не пропустите заклики авторів відео до вподобайок та підписки на канал.

Оновлення в YouTube передбачають, що відтепер, коли автор говоритиме слова «вподобати» або «підписатися», платформа додаватиме візуальну підказку до відповідних кнопок. Утім, є обмеження анімація запускатиметься не більше трьох разів на одному відео, та не більше одного разу протягом 3-хвилинного вікна.

YouTube надаватиме візуальні підказки до закликів «‎Вподобати» та «‎Підписатись» — до 3-х разів для одного відео

 

Серед інших важливих оновлень — можливість блокувати екран, аби запобігти виходу з відео випадковим дотиком, а також пошук пісні за наспівуванням (подібно до пошуку Google), який запрацює протягом наступних кількох тижнів на пристроях Android.

Також з’явиться нова функція «стабільної гучності» на мобільних пристроях, призначена для «зменшення різких перепадів», а також можливість натиснути й утримувати відео, щоб збільшити швидкість до 2-х разів (YouTube це тестував на початку року).

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Раніше YouTube повідомив, що скасовує передплату Premium Lite, яка дозволяла переглядати контент без реклами за меншою ціною, почав тестувати відображення довших рекламних пауз для користувачів без передплати Premium і додав таймер зворотного відліку у спливаюче вікно з попередженням про використання блокувальників реклами.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: