Новини Софт 14.08.2023 о 14:11 comment views icon

YouTube посилює боротьбу з блокувальниками реклами — таймером зворотного відліку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

YouTube продовжує нарощувати зусилля, щоб залучити більше користувачів до передплати Premium.

Слідом за запуском великого спливаючого вікна, яке виринає під час використання блокувальника реклами та обмежує перегляд відео на платформі, у попередження додали таймер зворотного відліку. Відтепер користувачі мають протягом 30-60 секунд визначитись – переглядати рекламу чи придбати передплату YouTube Premium.

Скриншот з оновленим Pop-Up розмістили на Reddit: 

YouTube ще агресивніше блокує рекламу – до текстового попередження додали таймер зворотного відліку

Кілька користувачів також підтвердили, що бачать попередження з таймером – скоріш за все YouTube тестую цю функцію з обмеженою кількістю облікових записів.

YouTube агресивно підштовхує користувачів до своєї преміальної пропозиції, яка повністю видаляє рекламу. У червні платформа обмежила кількість переглядів до трьох роликів для користувачів, які використовують блокувальник реклами, а на початку року запустила «покращену» роздільну здатність 1080p для платних користувачів. 

Водночас багато людей в США відмовляються від Premium через зростання вартості послуги, де вона нині досягає $13,99 на місяць (в Україні – ₴99/місяць).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: