Новини Новини 15.02.2023 о 18:34 comment views icon

Apple опублікувала перший трейлер майбутньої драми «Екстраполяції» — з Меріл Стріп, Кітом Герінґтоном та Едвардом Нортоном в головних ролях

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

У серіалі-антології «Екстраполяції» від сценариста, режисера та виконавчого продюсера Скотта З. Бернса («Зараза», «Ультиматум Борна») персонажі переживатимуть наслідки руйнівних кліматичних змін.

Apple дійсно запросила потужний та дорогий акторський склад — зокрема таких голлівудських зірок, як Меріл Стріп, Кіт Герінґтон, Едвард Нортон, Форест Вітакер, Тобі Магвайр, Джемма Чан, Сієнна Міллер та Девід Швіммер. І це ще не повний перелік.

«Екстраполяції» — це драматичний серіал-антологія, що складатиметься з 8 епізодів та охоплює 33-річний проміжок часу, показуючи як Земля страждає від руйнівних кліматичних змін і те, як вони впливають на звичайне життя людей. 

Apple не пошкодувала коштів і на деякі приголомшливі візуальні ефекти, судячи зі значної кількості лісових пожеж, затоплених міст та спорожнілих, висушених ландшафтів у трейлері. 

Перші три епізоди «Екстраполяцій» дебютують на Apple TV+ у п’ятницю, 17 березня, а решта п’ять епізодів транслюватимуться по одному щотижня.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: