Новини Технології 24.07.2023 о 15:00 comment views icon

Портативка Sony Project Q схоже працює на ОС Android — демовідео з прототипом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Портативний ігровий пристрій для стримінгу ігор із PS5 під назвою Sony Project Q з’явився на фото та відео, яке може дати відповідь на запитання про відмінності портативки Sony від Nintendo Switch та Steam Deck.

Контент розповсюдив користувач Twitter @Zuby_Tech, передає The Verge. На відео продемонстровано пристрій, що працює на операційній системі Android, якою можна керувати за допомогою стиків або дотиком до сенсорного дисплею. На одному з фото показано Project Q зі знятими стиками та без екрану, що дає змогу порівняти портативку Sony із тримачем для Android-планшета.

Перед висновками слід зауважити, що показаний пристрій може бути тестовим взірцем, який відрізнятиметься від релізної версії портативки, або й взагалі не мати жодного стосунку до Sony. Тепер повернемося до філософії Project Q — це має бути пристрій, який зможе транслювати ігровий процес на 8-дюймовий Full HD-екран у Wi-Fi-мережі за 60 кадрів за секунду. Передаючи повний спектр вражень від використання геймпаду DualSense.

За враження та мікровібрації відповідатимуть бокові накладки, а з передачею потокового відео може й зараз впоратися будь-який смартфон чи планшет за допомогою функції Remote Play. Враховуючи чутки про фінальну вартість Project Q нижче 300 доларів, Sony пішла найпростішим шляхом, не створюючи пропрієтарних рішень (як Switch та Steam Deck) використала вже існуючий планшет.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: