Новини Кіно 23.10.2023 о 12:17 comment views icon

Продюсери «‎Джеймса Бонда» все ще «‎переосмислюють» франшизу — і навіть не думають про телевізійний спіноф

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Востаннє агент 007 з’являвся на великому екрані у 2021 році у виконанні Деніела Крейга, який згодом попрощався з роллю.

Актор відзначився хоч і не найдовшою, але однією з найнасиченіших серій фільмів про ‎Джеймса Бонда. «‎Казино Рояль» дав поштовх франшизі, підвищивши її авторитет, і після двадцять п’ятого епізоду «Не час помирати», глядачі довго намагались з’ясувати, хто ж стане наступним агентом 007 та від чого на цей раз він рятуватиме світ.

Продюсери «‎Джеймса Бонда» все ще «‎переосмислюють» франшизу — і навіть не думають про телевізійний спіноф

Утім в інтерв’ю The Guardian продюсерка Барбара Брокколі пояснює, що керівники франшизи все ще не знають, що робити з наступною серією. І частково проблема полягає в спробі змусити Бонда відобразити те, як змінився світ за майже 20 років, відколи Крейг вперше зіграв цю роль. Мета тодішнього агента 007 полягала у зображенні «‎героя 21-го сторіччя», і нова ітерація, на думку продюсерів, має наслідувати цей приклад.

«Згадую «Золоте око»Продюсери «‎Джеймса Бонда» все ще «‎переосмислюють» франшизу — і навіть не думають про телевізійний спінофПродюсери «‎Джеймса Бонда» все ще «‎переосмислюють» франшизу — і навіть не думають про телевізійний спіноф«Золоте око» — 17-й фільм про англійського суперагента Джеймса Бонда з Пірсом Броснаном у головній ролі. , коли всі казали: «холодна війна закінчилася, Бонд мертвий, він не потрібен, у всьому світі мир і тепер немає лиходіїв», і вони були не праві. Думаю, що ці фільми відображають час, у якому живуть, і попереду великий шлях, щоб переосмислити його для наступної глави, а ми ще навіть цього не почали», — каже Барбара.

Водночас продюсери не розглядають телевізійної долі для франшизи (за винятком реаліті-шоу Amazon «007: Шлях до мільйона»), зосереджуючи увагу виключно на великому екрані.

«Коли ми починаємо знімати фільм про Бонда, це повністю забирає нашу увагу на наступні три-чотири роки. Ми знімаємо лише для кінотеатрів, і все, що пов’язано з фільмами про агента 007, призначено для глядачів цього формату, тому ми б не хотіли робити телеверсії».

Як зазначає Screenrant, з огляду на долю всесвіту Marvel та «Зоряних війн», це цілком зрозумілий підхід. Розповідь на телебаченні має відрізнятися від двогодинного кінофільму, і вимагає дещо більше навичок — кіно може обійтися простою видовищністю та провокацією, тоді як телеверсії, у найкращому вигляді, надають перевагу характеристикам та окремим сценам, які зосереджені на емоційній історії персонажів.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Перемістивши фокус на телебачення, творча команда бондіани відверне увагу від того, що робило франшизу особливою протягом десятиліть. Потенційний варіант для телеспінофу — зосередження на альтернативному персонажі, а не на Бонді, хоча продюсери, ймовірно, не хочуть ризикувати тим, що і так добре працювало протягом багатьох років.

Команда, яка працюватиме над наступним фільмом про Бонда, також ще не оголошена, а щодо виконавця головної ролі — є лише окремі чутки. Британський таблоїд The Sun повідомляв, що Аарон Тейлор-Джонсон («Пипець», «Перший месник: Друга війна», «Месники: Ера Альтрон») пройшов секретні проби й нині є одним із фаворитів. Водночас бажання зіграти агента 007 виявляв і Том Голланд, найбільш відомий за роллю Пітера Паркера/Людини-павука у Кіновсесвіті Marvel.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: