Новини Софт 20.05.2022 о 11:31 comment views icon

Project Palianytsia — наступна гра української студії Frogwares

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Українська компанія Frogwares заявила про створення нової гри під кодовою назвою Project Palianytsia. Новий проєкт належить до жанру містичного хорору.

Докладні відомості про нову гру мають з’явитися у майбутньому. Поки що команда лише поділилася кількома концепт-артами та загальною інформацією.

За даними Frogwares, війна в Україні змусила їх призупинити розробку своєї наступної гри з відкритим світом та перемикнутися на щось інше та простіше. Так і виникла ідея створення Project Palianytsia. Передбачається, що нова гра сподобається шанувальникам The Sinking City та Sherlock Holmes.

«Відверто кажучи, Palianytsia — це не той проект, який ми планували робити наступним, але у зв’язку з війною нам потрібно було все переоцінити. Вона трохи більш оптимізована, ніж наші останні ігри з відкритим світом, але ми впевнені, що зможемо випустити цю гру за цих екстремальних обставин», – йдеться у заяві компанії.

Команді був потрібен проєкт, у якому співробітники можуть мати більше автономії. Ролі та обов’язки повинні були змінитися, щоб заповнити прогалини, що виникли внаслідок війни. Хтось зі співробітників вирушив захищати країну від російських окупантів, а хтось зайнявся волонтерською діяльністю.

«І загроза того, що завтра десь або з кимось може статися щось, що змусить нас знову різко адаптуватися, означає, що ми маємо бути більш гнучкими», – уточнюють у Frogwares.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

У таких умовах команда перемикнулася на проєкт Palianytsia з простішим оборотом і меншим обсягом, «але все ж таки амбітний, наповнений якістю, з чудовою розповіддю та загадкою».

Джерело: Frogwares


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: