Новини WTF 25.05.2023 о 17:24 comment views icon

Шакіл О’Ніл отримав виклик до суду по FTX просто під час баскетбольного матчу — до цього він місяцями ховався від кур’єрів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Шакіл О’Ніл отримав виклик до суду по FTX просто під час баскетбольного матчу — до цього він місяцями ховався від кур’єрів

О’Ніл коментував баскетбольний матч NBA, а судові кур’єри, які побачили трансляцію по телебаченню, швидко зорієнтувались і прибули на місце, щоб вручити зірці юридичні документи.

Скарга, якої місяцями уникав Шакіл О’Ніл, надіслана від адвокатів інвесторів FTX і є частиною колективного позову проти збанкрутілої криптобіржі. О’Ніл – лише один з кількох знаменитостей, які рекламували FTX. В позові згадуються баскетболіст Стеф Каррі, професійний гравець в американський футбол Том Брейді та його колишня дружина, модель Жізель Бюндген, комік Ларрі Девід, а також тенісна зірка Наомі Осака.

Здається, що О’Ніл і Каррі, навіть пожартували про колективний позов під час передматчової бесіди в студії:

«Дякую, що втягнув мене в неприємності», — жартома сказав О’Ніл Каррі, який сміявся. «Не кажи нічого, мовчи», — додав він перед тим, як співведучий спробував швидко змінити тему.

Ще один документ, який надали О’Нілу, стосувався його власного NFT-проєкту Astrals, запущеного у березні минулого року на базі Solana, і який, як стверджується у позові, «пропонував продаж незареєстрованих цінних паперів».

Згідно з Wall Street Journal, кур’єри неодноразово намагалися відстежити О’Ніла біля дому, на студіях TNT і навіть у його колишньої дружини. Одного разу вони кинули документацію на його позашляховик, хоча навряд чи це можна кваліфікувати як «‎офіційне вручення».

Курс QA від Mate academy.
Найпростіший шлях розпочати кар'єру в ІТ та ще й з гарантованим працевлаштуванням.
Інформація про курс

Адвокат Адам Московіц сказав, що після вручення позовів О’Ніл вигнав кур’єра з арени.

«Це здається абсурдом — докласти стільки зусиль, щоб дістати містера О’Ніла», — сказав він, додавши, що нарешті можна розпочати судові процеси.

Шакіл О’Ніл має відповісти на скарги протягом 20 днів.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: